Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek szerintetek? Már kezd elegem lenni a dologból, de olyan kínos.
Van egy fiú, akinek régóta tetszek már, sőt állítása szerint szerelmes belém hónapok óta. Jól ismerem családját, barátait, mellesleg a nővére jó barátnőm.
Én nem akarok járni vele, de ő ezt nem érti, és ráadásul barátai meg nővére is próbálják rámtuszkolni a srácot, meg, hogy csak próbáljuk meg, és ha nemjó akkor vége lesz. Nekem még csak nem is tetszik, nem is akarom megpróbálni.
Az a helyzet, hogy tavasztól együtt fogunk dolgozni, és semmi kedvem haragba állni velük, de ők nem értik, hogy én nem szeretném a srácot.
Mit tehetnék, hogy ne bántsam meg őket??
Mond azt, hogy van barátod, eddig csak alakult a dolog, de most már "hivatalosan" is jártok, és te nem szoktál egyszerre több vasat a tűzben tartani.
Elkiabálni nem akartad, de félrelépni sem fogsz.
Ha már foglalt vagy, csak békén hagynak.
Köszi a válaszokat. :)
Utolsó jó ötlet, csak attól félek, hogy kiakadnának és oda lenne a barátságunknak mindenkivel. =(
Tudom, hogy ez már ilyen lelki terrornak minősül, de én ilyen szerencsétlenül mindig kifogom az ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!