Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most vajon mi történt? :/
A barátommal most lesz az évfordulónk a hónap végén, és eddig minden happy volt.. Tegnap is beszélgettünk, mondta hogy kicsit rossz a kedve, de ennyi.. Erre ma írt reggel egy sms-t, hogy egyedül szeretne lenni, és hogy ne is keresem meg ne hívjam, meg semmi.. Vajon tettem valamit, amiröl nem tudok? Vagy az a baja, hogy megyek a Balcsira nővéremmel, és ő nem tud jönni? Mert szerettem volna ha ő is jön, de azt mondta, hogy nem tudja finanszírozni, mert hó végén kap fizut. De mondtam neki, hogy nem baj, majd én fizetem és ő majd visszaadja.. Ez nem tetszett neki, de akkor megbeszéltük, hogy nem bánja, ha egyedül megyek.. Akkor most mégis? Vagy ez mi? Nem értem.. Kérlek, valaki elmagyarázná? :((
18/L
szerintem gusztustalan, hogy arra megy rá, hogy az egész "nyaralás" vagy mi alatt ne érezd jól magad, és azon agyalj, hogy mi a szarról akar veled beszélgetni.
elég radikális megoldás, de én megmondanám neki, hogy van x napja, hogy beavasson a dologba, vagy felkészülhet rá, hogy IGAZÁN jól fogod érezni magad balcsin, és nem fog meghatni, hogy elvileg kapcsolatban vagy.
önző fajtája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!