Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoljak most? Történt vmi vajon? Megcsalt?
A beszélgetés ennyi volt a csajjal,miközben azt hitte a pasimmal beszél:
(14:35) (fiú) : szia
(14:36) (lány): szia
(14:37)(fiú): volt köztünk valami pár hétel ezelőtt szerinted?
(14:37) (lány) sztem.. nem
(14:37) (lány) ez ennyi
(14:37) (lány): hallod te foglalkozz a csajoddal oksy?
(14:37) (lány): sziaaaa
(14:37)(fiú) hát én vele foglalkozok :)
(14:38)(fiú): csak kiváncsi voltam mit irsz
(14:38)(lány): pff ennyi cső
és letiltott a csaj..
Szerintetek volt vmi köztük?A helyzet az h a pasimmal szakítottam 1 csaj miatt. Nem tudtam h volt e köztük vmi vagy sem, így a pasim msnjére felléptem, és írtam a csajnak a nevében. A pasim állítja semmi köze nem volt hozzá, csak a csaj próbálkozott, de ő elhajtotta mert engem szeret.
Amugy van valami okod hogy kételkedj a pasidban? Hazudott már ilyesmiben vagy utalt rá más jel?
Bár én nem hiszem hogy a "szerintem volt valami" elég indok arra hogy az (EX) pasid msn-jében turkálj...
"(14:37)(fiú): volt köztünk valami pár hétel ezelőtt szerinted?
(14:37) (lány) sztem.. nem "
Elég közel lehettek akkor. :)
Viccet félretéve a fiúk nem szeretik ha ennyire féltékeny egy csaj, szerintem.
ki tudja, valószinüleg nem...
de nekem a telóm közelébe menne bki halna halomra
a beszélgetést nem nagyon értem, mert ha ők kavartak is volna, és te anevében kérdezted, akkor csak ott volt hogy emlékezzen mi történt, a csaj meg min hülyének nézett azért lépett le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!