Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hetek óta találkozunk és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetek óta találkozunk és nem történt semmi. Lesz vajon folytatása?

Figyelt kérdés
A történet a következő. Néhány hete megismerkedtem egy férfivel. Amikor mentem dolgozni, épp egy kollégájával beszélgetett a munkahelye előtt. A buszmegálló pont előttük van, és láttam, hogy néz. Következő nap szintén kint volt, immár egyedül, mosolygott és köszönt. Harmadnap ugyanez, de odajött, és elkezdtünk beszélgetni mindenféléről. Egy idő után már, amikor hazafelé mentem is ott várt a buszmegállóban, így most már majdnem minden nap találkozunk. Mindig beszélgetünk 10 percet, negyed órát, és közben úúúúúúúúgy néz! De ezen kívül nem történt még semmi. És fogalmam sincs, hogy most mi van. Egyébként 15 év van köztünk (én vagyok 30), de szerintem ez nem számít. Lehet még ebből valami vajon? Mert az az igazság, hogy közben azt hiszem, hogy kezdek bele szeretni…. Rákérdezni nem akarok, hogy most akkor mit akar, mert az úgy milyen… Csak nem értem, hogy ha nem akar semmit, akkor miért vár mindig, ha meg akar, akkor miért nem lépett már. Szerintetek?
2010. júl. 14. 13:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Ú...szerintem nem érdemes rá várnod:S járj el ismerkedni,szórakozni!
2010. júl. 14. 13:32
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem meg jelezd, h téged érdekel ;)
2010. júl. 14. 16:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Szerintem tisztában van vele, ha jobban mutatnám, az már nyomulás lenne, azt meg nem akarom.
2010. júl. 14. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!