Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismeri valaki a női nem kifejezés szótárát?
Én nem értem a nőket,de talán nem vagyok ezzel egyedül!
a lány akivel egy ideje ismerkedünk,megtudta tölem hogyan érzek iránta! erre a következő választ adta: Nem akarlak elvesziteni!"De nem tudok rád pasiként tekinteni,csak ugy szeretlek mint a bátyámat!"-Namost lehet én bonyolitom túl,de ez a kettő nálam valahogy nem jön össze,nem akar elvesziteni de nem tud pasiként sem tekinteni rám?ez mit akar jelenteni?emberként vonzódik hozzám de sexuálisan nem? segit valaki értelmezni?
ahogy az első mondja :O
amúgy a női nem-nél az női igen a legjobb :D
igen, ezt jelenti
mint haverra szüksége van rád, de nem fog veled járni
de lehet, hogy ezek után havernak sem kellesz, csak nem akart egyből durván lerázni, mert rendesnek tart - viszont a továbbiakban kerülni fogja a társaságod
Nemet mondott a nő, és te nem fogtad fel!
Nem értem a férfiakat!
:-)
'nem akarlak elvszíteni' sok mindent jelenthet
nem tetszel, de nem akarlak megbántani
nem tetszel, de jó leszel havernak
nem tetszel, de jó érzés, hogy udvarolsz nekem, folytasd csak, de összejönni nem fogok veled
és a többi
szituációfüggő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!