Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismeri valaki a női nem kifejezés szótárát?

Figyelt kérdés

Én nem értem a nőket,de talán nem vagyok ezzel egyedül!

a lány akivel egy ideje ismerkedünk,megtudta tölem hogyan érzek iránta! erre a következő választ adta: Nem akarlak elvesziteni!"De nem tudok rád pasiként tekinteni,csak ugy szeretlek mint a bátyámat!"-Namost lehet én bonyolitom túl,de ez a kettő nálam valahogy nem jön össze,nem akar elvesziteni de nem tud pasiként sem tekinteni rám?ez mit akar jelenteni?emberként vonzódik hozzám de sexuálisan nem? segit valaki értelmezni?

2012. aug. 11. 13:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
pontosan így van. barátzóna.
2012. aug. 11. 13:03
 2/9 anonim ***** válasza:

ahogy az első mondja :O

amúgy a női nem-nél az női igen a legjobb :D

2012. aug. 11. 13:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

igen, ezt jelenti

mint haverra szüksége van rád, de nem fog veled járni

de lehet, hogy ezek után havernak sem kellesz, csak nem akart egyből durván lerázni, mert rendesnek tart - viszont a továbbiakban kerülni fogja a társaságod

2012. aug. 11. 13:07
 4/9 A kérdező kommentje:
Ó hogy én ezt hogy szeretem mikor előjön a Barátzóna..meg a Legyünk csak Barátok..!miértnem mondják ki konkrétam ni a bibi? Tul komolytalan vagy,Tul szolíd,nem tetszik a pofikád,bármi jobb mint ez a barát szöveg!Legalább ne hagynák az embert bizonytalanságban hogy találgatnia keljen mire is gondolnak ezek a nők!:)
2012. aug. 11. 13:09
 5/9 A kérdező kommentje:
Második:Na igen a női igen!Lassan már csak emlékeimben van meg ez a kijelentés,mostanában annyira pechem van hogy csak a Gyalázatos női "nem" jut nekem!Nade nem panaszláda ez hogy siránkozni kelljen! ugyhogy csak pozitivan álok a dolgokhoz:))
2012. aug. 11. 13:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nemet mondott a nő, és te nem fogtad fel!

Nem értem a férfiakat!

:-)

2012. aug. 11. 13:18
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

'nem akarlak elvszíteni' sok mindent jelenthet

nem tetszel, de nem akarlak megbántani

nem tetszel, de jó leszel havernak

nem tetszel, de jó érzés, hogy udvarolsz nekem, folytasd csak, de összejönni nem fogok veled

és a többi

szituációfüggő

2012. aug. 11. 13:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Azt akarja, hogy legyél a barátja, de ne dugjatok.
2012. aug. 11. 15:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Sokat jelent neki baratsagod, d nem tudna ugy gondolni rad mint pasi elwegre elmonta h a batyanak tekint s szerintem te se akarnad elwesziteni a hugod ha van\volna es szeretned d nem dugnad meg, ajarmennyire szeretné
2012. szept. 7. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!