Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak engem idegesít a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem idegesít a párom kifejezés?

Figyelt kérdés
Szerintem párja a cipőnek van. Amúgy is van rá egy csomó szinonima, nem értem miért mindenki azt mondja, hogy a párom.
2012. júl. 1. 13:47
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
48%
Nem :)
2012. júl. 1. 13:52
 2/21 anonim ***** válasza:
67%
Igen.
2012. júl. 1. 13:52
 3/21 anonim ***** válasza:
75%

... és rajtad kivűl még vagy 50 embert, aki ezt már mind megkérdezte itt.

Mit modjak rá? A "csávóm" ... vagy mégis mit? Ő hozzám tartozik, a párom ...

2012. júl. 1. 13:53
 4/21 anonim ***** válasza:
75%

csak téged. a "barátom"--- akivel járok.

"párom" ----- akivel együtt élek, komoly szándékaink vannak egymás felé

2012. júl. 1. 13:55
 5/21 anonim ***** válasza:
68%
Igen, téged idegesít a párom kifejezés.
 6/21 anonim ***** válasza:
68%
A cipő elég jó hasonlat,mert ugyebár mire is mennék egy fél pár cipővel.Na ezért mondjuk,hogy párom,mert ő az,aki kiegészít minket:)
 7/21 anonim ***** válasza:
43%
Hányszor akarjátok még megkérdezni? Akkor mit mondasz helyette? "Barátomot"? Azt a tizenévesek mondják. "Vőlegényemet"? Azt meg akkor, ha el vagytok jegyezve. "Kedvesemet"? Az meg nyálas, meg többnyire a férfiak használják... Várom az alternatíváidat!
2012. júl. 1. 13:56
 8/21 anonim ***** válasza:
42%
Szerinted, hogy mutassam be az élettársamat? Mondjam azt, hogy a vőlegényem? Vagy ami még rondább, hogy az élettársam? Én maradok a -párom-nál, még ha téged idegesít is ez a szó.
2012. júl. 1. 14:00
 9/21 anonim ***** válasza:
63%

én jobban szeretem a társam, partnerem kifejezéseket.

a "párom"-at egy bizonyos társadalmi körben használják szívesen én pedig nem szeretném ha velük azonosítanának.

2012. júl. 1. 14:01
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon utálom, de mostanában ez a lett a divat! Azért monják így, mert nem kell pontosítani. A "párom lehet férj, feleség, vőlegény, menyasszony, szerető, homoszexuális vagy leszbikus kapcsolat is!

Persze párja a zokninak van, nekem pl. feleségem van, mivel a kihalófélben lévő heteroszexuális életet élem!

:D

Sokszor nevethetnékem támad, amikor valameyik "férfi" celeb a "párjáról" beszél, mert egyből az jut az eszembe, hogy a párját biztos Bélának hívják!

:D

2012. júl. 1. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!