Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menjek a párom után?

Figyelt kérdés
Párommal egy éve vagyunk együtt,őt vidékre vették fel egyetemre,engem Bp.-re. Elég rossz édesanyámmal a viszonyom,van egy skizofrén beütése. A barátom azt találta ki,mi lenne,ha elvégeznék egy fél évet-évet Bp.-n (attól függően,hogy vesznek át) és menjek utána vidékre,lakjunk együtt hétköznaponként,béreljünk ki egy házat,hétvégén lennénk csak itthon. Kicsit félek,hogy fél évet vagy egy évet lenn lesz,ne adj Isten megismerkedik valakivel stb,akkor viszont én hiába adtam fel mindent. Ti feladnátok mindent azért,hogy a szerelmetekkel legyetek? Hozzáteszem nagyon szeretjük egymást,komolyan gondoljuk a kapcsolatunkat,de mégiscsak 20 évesek vagyunk még csak.
2012. aug. 10. 23:42
 1/6 Ivett a nevem ***** válasza:
ennyi kell. megtudjátok mennyire erős a kapcsolatotok.
2012. aug. 10. 23:44
 2/6 omba ***** válasza:

Hogy érted, hogy "mindent" feladsz?

átmész egy másik egyetemre a kreditjeiddel.

Más?

2012. aug. 10. 23:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen,de átköltözök egy másik városba,és lehet hogy mikor hazajönnénk,haza már nem jöhetnék,hanem a barátommal élnék itthon is. És félek hogy most 20 éves,pár hónap vagy pár év múlva meg azt mondja,köszi,élni szeretnék. Persze ez benne van a pakliban.
2012. aug. 10. 23:50
 4/6 Hole Hunter ***** válasza:
Ezt ugyanúgy mondhatod majd te is a későbbiekben...nem gondolod?...
2012. aug. 10. 23:56
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,de igazad van! Ha nem akarná,nem mondaná hogy menjek.
2012. aug. 11. 00:02
 6/6 anonim ***** válasza:
egy év nem sok idő még...úgy értem, hogy egy éve vagytok együtt
2012. aug. 11. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!