Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagyott a barátnőm 1év8hónap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott a barátnőm 1év8hónap utánn mert tiltottam dolgoktól és most találkozunk, hogyan tudnám visszahódítani?

Figyelt kérdés
Már lassan két éve vagyok együtt a barátnőmmel és sajnos most jött el nála az a pont hogy nem bírja tovább velem mert sajnos én sokszor tiltottam tőle dolgokat pl:ne vegyen fel magassarkút, ne járjon el lovagolni és még sorolhatnám. Az utolsó nap amikor még együtt voltunk tök jó volt minden, nagyon jól éreztük magunkat, majd mire jött volna a következő találkozó, mondta hogy neki idő kell mert ő ezt nem bírja tovább.1hét mosoly szünet volt és felhívott hogy vége. Most sikerült vele megbeszélnem egy találkozót, csak nem tudom hogy ha lemegyek hozzá vidékre hogyan mi módon tudnám őt visszahódítani. Nagyon szeretem őt, többet nem követném el azokat a hibákat amiket idáig. Nem tudom hogyan tudnám elérni hogy ismét szívből szeressen. Mit vigyek neki virágot vagy plüsst vagy nem tudom?

2012. aug. 10. 11:54
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Félek a találkozótol hogy nem fog összejönni :(
2012. aug. 10. 14:30
 22/29 Keselyüstök válasza:
Hát figyelj, az bizony sanszos, de most már tudod legalább, hogy min kéne változtatnod legközelebb. Egyébként kíváncsiságból: miért tiltottad neki a lovaglást?
2012. aug. 10. 15:07
 23/29 anonim ***** válasza:
54%

Fura vagy kérdező, "sajnos" sok ilyet láttam már a környezetemben. Remélhetőleg te nem ez a típus vagy teljesen. Ha megvan a lány, legszívesebben kalitkába zárná, mindenben kötekedik, mindent megszab, semmi sem jó.

De ha egyedül marad meg megijed, fél, és mindenáron vissza akarja kapni.

Pedig tényleg jobb lenne, ha nyugton hagynád szegényt kicsit, hadd pihenjen ki téged.

2012. aug. 10. 16:22
 24/29 A kérdező kommentje:
Hát attól féltem ha lovagolni jár akkor én ne leszek ....
2012. aug. 10. 16:38
 25/29 anonim ***** válasza:
te egy nagyon nagyon beteg ember vagy. a legveszélyesebb fajtából... óva intek mindenkit az ilyentől!
2012. aug. 10. 20:17
 26/29 anonim ***** válasza:

Hogy hogy nem "leszel" ha lovagolni jár? Gondolom, egy időtöltés, hobbi, vagy életvitel számára, sport, ilyesmi. :)

Ezek szerint akkor érzed biztonságban a kapcsolatot, ha "csak" te vagy neki, semmi-senki mással nem foglalkozik?

Bocs, de a lovaglás még csak nem is olyan, mint amikor valaki külön bulizgat, haverkodik a párjától!

Mitől féltél, hogy ha a lovakon lovagol, rajtad nem fog? :/ Bocs, hogy már morbid vagyok, de tényleg gondold át! :)

2012. aug. 11. 18:54
 27/29 A kérdező kommentje:

Eltudtam érni hogy találkozzunk.

Találkoztunk is,vittem neki virágot és plüss állatot is próbáltam vele megbeszélni a dolgokat elfogadta a bocsánat kérésemet de azt mondta hogy most önmaga akar lenni és most egyedül akar lenni.Végig hallgattam a problémáit,majd én kértem tőle egy csókot amit meg is kaptam majd elsírta magát ahogyan én is.Nehezen tudtam csak elengedni.Kérdeztem tőle hogy van esély arra hogy a közeljövőben viszont láthatom,erre ő azt mondta hogy majd megtudom.Van esélyem hogy visszajön?

2012. aug. 13. 12:02
 28/29 anonim ***** válasza:
remélem nem fog többet találkozni veled... a hozzád hasonlókból lesznek a pszichopaták.
2012. aug. 13. 12:11
 29/29 anonim ***** válasza:
Szerintem örülj, hogy ilyen kedves volt veled és megbocsátó, ne zaklasd többet, eleget szenvedhetett már melletted.
2012. aug. 13. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!