Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott a barátnőm 1év8hónap utánn mert tiltottam dolgoktól és most találkozunk, hogyan tudnám visszahódítani?
Fura vagy kérdező, "sajnos" sok ilyet láttam már a környezetemben. Remélhetőleg te nem ez a típus vagy teljesen. Ha megvan a lány, legszívesebben kalitkába zárná, mindenben kötekedik, mindent megszab, semmi sem jó.
De ha egyedül marad meg megijed, fél, és mindenáron vissza akarja kapni.
Pedig tényleg jobb lenne, ha nyugton hagynád szegényt kicsit, hadd pihenjen ki téged.
Hogy hogy nem "leszel" ha lovagolni jár? Gondolom, egy időtöltés, hobbi, vagy életvitel számára, sport, ilyesmi. :)
Ezek szerint akkor érzed biztonságban a kapcsolatot, ha "csak" te vagy neki, semmi-senki mással nem foglalkozik?
Bocs, de a lovaglás még csak nem is olyan, mint amikor valaki külön bulizgat, haverkodik a párjától!
Mitől féltél, hogy ha a lovakon lovagol, rajtad nem fog? :/ Bocs, hogy már morbid vagyok, de tényleg gondold át! :)
Eltudtam érni hogy találkozzunk.
Találkoztunk is,vittem neki virágot és plüss állatot is próbáltam vele megbeszélni a dolgokat elfogadta a bocsánat kérésemet de azt mondta hogy most önmaga akar lenni és most egyedül akar lenni.Végig hallgattam a problémáit,majd én kértem tőle egy csókot amit meg is kaptam majd elsírta magát ahogyan én is.Nehezen tudtam csak elengedni.Kérdeztem tőle hogy van esély arra hogy a közeljövőben viszont láthatom,erre ő azt mondta hogy majd megtudom.Van esélyem hogy visszajön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!