Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott a barátnőm 1év8hónap utánn mert tiltottam dolgoktól és most találkozunk, hogyan tudnám visszahódítani?
Azért uralkodsz rajta, mert önbizalomhiányod van és görcsölsz. Próbálj egy kicsit lazítani, hidd el, ha engedékenyebb lennél vele, te is egy kicsit felszabadultabb lennél és talán még az önbizalmad is nőne. Nézd, valaki azt mondja, hogy lehet változni, de arra nagyon nagy kitartás és kemény munka kell. De talán sikerülhet. Annyi önbizalom fejlesztő könyv, cd áll az emberek rendelkezésére, hogy nem is kell szakembernek olyan sokat fizetnie érte.
Ami meg a kapcsolatodat illeti nagyon fontos, hogy egyenlőnek tekintsd őt. Akkor tudod nála elérni, hogy ismét szeressen, ha úgy érzi, hogy melletted biztonságban lehet, de nem érzi magát kisajátítottnak, nem érzi úgy, mintha az apja lennél, aki mindentől eltiltja. Szavakkal nem lehet vele elhitetni vele, hogy megváltozol, éreznie kell a tetteket. És szerintem ezt legjobban csak az önismeret fejlesztésével lehet. Mert, ha az nincs rendben, akkor az a többi életterületre is kihat.
Bocsi, de egy kicsit hosszú lett a válaszom. :)
Bocs, de szerintem ezt mostmegérdemled.
A változáshoz mondjuk fel kéne ismerni a hibákat. Ezt a problémát nem virág vagy csoki vagy plüssz fogja megoldani.
A személyiségeddel van a baj, és azzal, hogy nem tudsz benne bízni és legfőképpen azt hiszed hogy bármilyen céllal manipulálni tudod.
Én azt javaslom, hogy most egy kicsit fordulj magadba, hagy békén azt a szerencsétlen nőt, és próbálj meg megváltozni. Ameddig ez nincs meg, addig kergetheted ahogy akarod, csak az lesz a vég, hogy bántod őt.
Kicsit lépj hátra, gondold át a dolgokat, més majd 1-2 hónap múl va ha még mindig szabad a csaj, próbáld meg újra.
".ha nem vettem fel magassarkút az volt a baja,ha felvettem meg az,"
Ismerem az ilyen típusú embereket, mindig épp az nem jó, ami van. Valószínűleg "belül" nincs rendben valami náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!