Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagyott a barátnőm 1év8hónap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott a barátnőm 1év8hónap utánn mert tiltottam dolgoktól és most találkozunk, hogyan tudnám visszahódítani?

Figyelt kérdés
Már lassan két éve vagyok együtt a barátnőmmel és sajnos most jött el nála az a pont hogy nem bírja tovább velem mert sajnos én sokszor tiltottam tőle dolgokat pl:ne vegyen fel magassarkút, ne járjon el lovagolni és még sorolhatnám. Az utolsó nap amikor még együtt voltunk tök jó volt minden, nagyon jól éreztük magunkat, majd mire jött volna a következő találkozó, mondta hogy neki idő kell mert ő ezt nem bírja tovább.1hét mosoly szünet volt és felhívott hogy vége. Most sikerült vele megbeszélnem egy találkozót, csak nem tudom hogy ha lemegyek hozzá vidékre hogyan mi módon tudnám őt visszahódítani. Nagyon szeretem őt, többet nem követném el azokat a hibákat amiket idáig. Nem tudom hogyan tudnám elérni hogy ismét szívből szeressen. Mit vigyek neki virágot vagy plüsst vagy nem tudom?

2012. aug. 10. 11:54
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
A válaszokat köszönöm csak sajnos még mindig nem tudom hogy ha most találkozom vele hétvégén mi módon tudnám visszahódítani
2012. aug. 10. 12:08
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Azért uralkodsz rajta, mert önbizalomhiányod van és görcsölsz. Próbálj egy kicsit lazítani, hidd el, ha engedékenyebb lennél vele, te is egy kicsit felszabadultabb lennél és talán még az önbizalmad is nőne. Nézd, valaki azt mondja, hogy lehet változni, de arra nagyon nagy kitartás és kemény munka kell. De talán sikerülhet. Annyi önbizalom fejlesztő könyv, cd áll az emberek rendelkezésére, hogy nem is kell szakembernek olyan sokat fizetnie érte.

Ami meg a kapcsolatodat illeti nagyon fontos, hogy egyenlőnek tekintsd őt. Akkor tudod nála elérni, hogy ismét szeressen, ha úgy érzi, hogy melletted biztonságban lehet, de nem érzi magát kisajátítottnak, nem érzi úgy, mintha az apja lennél, aki mindentől eltiltja. Szavakkal nem lehet vele elhitetni vele, hogy megváltozol, éreznie kell a tetteket. És szerintem ezt legjobban csak az önismeret fejlesztésével lehet. Mert, ha az nincs rendben, akkor az a többi életterületre is kihat.

Bocsi, de egy kicsit hosszú lett a válaszom. :)

2012. aug. 10. 12:08
 13/29 anonim ***** válasza:
Komolyan azt hitted, hogy majd fiúként hosszútávon tilthatsz tőle dolgokat és megváltoztathatod? Ez a fajta uralkodás fordított esetben működik csak.
2012. aug. 10. 12:10
 14/29 anonim ***** válasza:
Már bocs, de nem tudsz olyat tenni amivel eléred, hogy újra szeressen, azon nem segít semmilyen ajándék, hogy teljesen barom módjára viselkedtél vele, tanulj a hibádból és legközelebb normális legyél, vagy keress olyan lányt aki nem akar magassarkút hordani és lovagolni. El se hiszem, hogy ilyen arccal együtt volt ennyi ideig...
2012. aug. 10. 12:21
 15/29 anonim ***** válasza:
53%
Az első barátom is pont ugyanilyen volt mint te és egy év járás után én is dobtam őt...persze én ezeket már megbeszéltem vele,h mi nem tetszik benne és min kéne változtatnia,de nem tette,így ágyőt mondtam...és hiába mondod h érte megváltoznál...mert NEM! Kutyából nem lesz szalonna,pedig ő engem tényleg imádott,vissza is akarta kéretni magát,egy csomó ideig írogatott face-en és zaklatott telefonon...de mégsem változott meg értem,pedig hányszor mondtam neki,ha így folytatja vége...én sem mondtam meg neki mit csináljon és gyűlöltem,h ő megmondta nekem mi merre meddig hány méter...ha nem vettem fel magassarkút az volt a baja,ha felvettem meg az,merthogy én más pasiknak akarok tetszeni...soha többet ilyet...
2012. aug. 10. 12:42
 16/29 anonim ***** válasza:

Bocs, de szerintem ezt mostmegérdemled.

A változáshoz mondjuk fel kéne ismerni a hibákat. Ezt a problémát nem virág vagy csoki vagy plüssz fogja megoldani.

A személyiségeddel van a baj, és azzal, hogy nem tudsz benne bízni és legfőképpen azt hiszed hogy bármilyen céllal manipulálni tudod.

Én azt javaslom, hogy most egy kicsit fordulj magadba, hagy békén azt a szerencsétlen nőt, és próbálj meg megváltozni. Ameddig ez nincs meg, addig kergetheted ahogy akarod, csak az lesz a vég, hogy bántod őt.

Kicsit lépj hátra, gondold át a dolgokat, més majd 1-2 hónap múl va ha még mindig szabad a csaj, próbáld meg újra.

2012. aug. 10. 12:56
 17/29 anonim ***** válasza:
51%

".ha nem vettem fel magassarkút az volt a baja,ha felvettem meg az,"

Ismerem az ilyen típusú embereket, mindig épp az nem jó, ami van. Valószínűleg "belül" nincs rendben valami náluk.

2012. aug. 10. 13:09
 18/29 anonim ***** válasza:
*Ezt nem a kérdezőnek címeztem. :) Félreértések elk. végett.
2012. aug. 10. 13:10
 19/29 anonim ***** válasza:
Igen kedves utolsó...a végén én is rájöttem,h nem százas a gyerek :)
2012. aug. 10. 13:33
 20/29 anonim ***** válasza:
HÁT EMBER, ÉN MÁR AZ ELSŐ HÉTEN KIRÚGTALAK VOLNA. MIT DIRIGÁLSZ ITT, MEG MIT PRÓBÁLOD KISAJÁTÍTANI ÉS BIRTOKOLNI? IDIÓTA ÁLLAT. JÓHOGY NEM MONDOD MEG NEKI, MIKOR MOSSON FOGAT. IDIÓTA, BETEG AGYÚ ÁLLAT! Bocsi a camps lockért, de ha az ember ilyet hall felmegy benne a pumpa... visszahódítani? hagyd békén, had meneküljön szerencsétéen. 21/LÁNY
2012. aug. 10. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!