Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utóbbi időben ismerkedtem itt 3 sráccal, miért van az hogy mindegyik bunkó csak szex, és amikor meg találok egy normális srácot innen akkor ő meg nem akar ismerkedni netről, max beszélgetni?
a 3 srác mind tette itt az oldalon a kommentjeiben h jó fej kedves milyen értelmes és tapasztalt meg nőcsábász meg értelmes, annak ellenére 10 perc beszélgetés után mind b@rom lett és csak szex.
És amikor végre találok valakit aki tényleg jófej és jóképű is ő meg nem akar netről barátnőt, ő így nem....max így beszélgetni
szimplán csak unatkozó s*ggfejek...nekem is írtak ilyenek, de letiltottam, nem vagyok rájuk kíváncsi...de ha te ilyenekre adsz....akkor azt inkább nem kommentálnám...inkább kelj fel a gép elől, menj ki ismerkedni...ne netes csávókkal foglalkozz....10 csávóból legalább 7-8 nem is a saját képét küldi hogy elcsábítson...(kb 6-7 évvel ezelőtt én jártam így...más képét küldte, lila köd taliztunk és elmentem mellette mert a kép alapján kerestem a csáveszt....)
N22
igen igazad van :)
Marad azaz 1 csávó aki van aki normális. Beszélgetőtársnak jó, aztán majd kint keresek mást kapcsolatra majd....
De hát ezaz 1 srác meg...elvileg nincs csaja, jófej normális, jó tanácsokat is ad, de itt nem ismerkedik.
Persze neten bármi lehet kamu.
Dehát ő is normális, de a normálisak meg elkerülnek ilyen szinten.
ez van, majd lesz valaki valami valamikor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!