Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Utóbbi időben ismerkedtem itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utóbbi időben ismerkedtem itt 3 sráccal, miért van az hogy mindegyik bunkó csak szex, és amikor meg találok egy normális srácot innen akkor ő meg nem akar ismerkedni netről, max beszélgetni?

Figyelt kérdés

a 3 srác mind tette itt az oldalon a kommentjeiben h jó fej kedves milyen értelmes és tapasztalt meg nőcsábász meg értelmes, annak ellenére 10 perc beszélgetés után mind b@rom lett és csak szex.

És amikor végre találok valakit aki tényleg jófej és jóképű is ő meg nem akar netről barátnőt, ő így nem....max így beszélgetni

2012. aug. 10. 00:19
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Semmi köze a homokosságnak ehhez. Sőt, a legnagyobb nőcsábázok a homokosak. Akik a haverjukkal gyengéd, kedves, ölelgetik egymást, ilyen haver, olyan haver, de egy nővel nem tud az lenni.
2012. aug. 10. 06:57
 22/25 anonim ***** válasza:

szimplán csak unatkozó s*ggfejek...nekem is írtak ilyenek, de letiltottam, nem vagyok rájuk kíváncsi...de ha te ilyenekre adsz....akkor azt inkább nem kommentálnám...inkább kelj fel a gép elől, menj ki ismerkedni...ne netes csávókkal foglalkozz....10 csávóból legalább 7-8 nem is a saját képét küldi hogy elcsábítson...(kb 6-7 évvel ezelőtt én jártam így...más képét küldte, lila köd taliztunk és elmentem mellette mert a kép alapján kerestem a csáveszt....)

N22

2012. aug. 10. 09:39
 23/25 A kérdező kommentje:

igen igazad van :)

Marad azaz 1 csávó aki van aki normális. Beszélgetőtársnak jó, aztán majd kint keresek mást kapcsolatra majd....

De hát ezaz 1 srác meg...elvileg nincs csaja, jófej normális, jó tanácsokat is ad, de itt nem ismerkedik.

Persze neten bármi lehet kamu.

Dehát ő is normális, de a normálisak meg elkerülnek ilyen szinten.

ez van, majd lesz valaki valami valamikor :)

2012. aug. 10. 14:32
 24/25 anonim ***** válasza:
De ha szép vagy , meg kedves rendes stb... mégis miért itt akarsz megismerni bárkit is , csak kérdezem. De amúgy a srác meg hülye, ugyanis ha ezek mind igazak, amit én persze nem tudhatok, akkor miért van úgy ellene annak, hogy "netről" ismerkedni. Én inkább azt mondanám, hogy van barátnője.
2012. aug. 10. 16:10
 25/25 anonim válasza:
nekem küldhetsz egy képet :)) 17/f
2012. aug. 10. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!