Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Utóbbi időben ismerkedtem itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utóbbi időben ismerkedtem itt 3 sráccal, miért van az hogy mindegyik bunkó csak szex, és amikor meg találok egy normális srácot innen akkor ő meg nem akar ismerkedni netről, max beszélgetni?

Figyelt kérdés

a 3 srác mind tette itt az oldalon a kommentjeiben h jó fej kedves milyen értelmes és tapasztalt meg nőcsábász meg értelmes, annak ellenére 10 perc beszélgetés után mind b@rom lett és csak szex.

És amikor végre találok valakit aki tényleg jófej és jóképű is ő meg nem akar netről barátnőt, ő így nem....max így beszélgetni

2012. aug. 10. 00:19
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

egyértelműen ide.

de azért köszi a válaszokat

2012. aug. 10. 00:34
 12/25 A kérdező kommentje:
ezt is kár volt kiírni ...nagyszerű, ennyit erről, már most 4 en írtak...fantasztikus
2012. aug. 10. 00:39
 13/25 anonim ***** válasza:
Miért itt próbálsz ismerkedni?Ezen az oldalon annyi idióta van,hogy Dunát lehet rekeszteni belőlük.Nekem írhatsz,bár én nem vagyok se nőcsábász se tapasztalt,na meg barom sem.
2012. aug. 10. 00:42
 14/25 A kérdező kommentje:

köszönöm.

De 1 beszélgetőtársam már van. és letettem az itteni ismerkedésről. visszatérek a külsőre.

azaz 1 normális srác aki van, lehet hallgatok rá és én sem neten fogok ismerkedni.

a normális válaszokta köszönöm.

2012. aug. 10. 00:51
 15/25 Icepick ***** válasza:
Szerinten nincs semmi baj a netes ismerkedéssel, de aki itt akar csajozni az valószínüleg elég béna vagy bunkó ahhoz, hogy élöben ne menjen neki. Aki meg normális annak az a neten kívül is tud ismerkedni. Meg ugye ott vannak a társkeresö oldalak. Sajnos sokan antiszociálisak lettek, és facebookon élnek, lásd 8-20 éves korosztály nagy része. Nekik csak a net marad :(
2012. aug. 10. 00:58
 16/25 A kérdező kommentje:

utolsó.

igen igazad van.

valószínű hogy ezaz 1 srác aki normális, ő is ezért nem ismerkedik itt, hanem csak válaszol...

2012. aug. 10. 01:17
 17/25 anonim ***** válasza:
Ismerkedj velem.
2012. aug. 10. 01:44
 18/25 anonim ***** válasza:

kérdező, én nem szoktam neten ismerkedni, de ha gondolod, írhatsz, beszélgethetünk. nem központi dolog számomra a szex, csak amiatt senki nem kellene.

de nem akarok nyomulni. ha mást nem, pár üzenetet talán megér, aztán meglátjuk.

2012. aug. 10. 01:45
 19/25 anonim ***** válasza:
ne itt ismerkedj
2012. aug. 10. 02:09
 20/25 anonim ***** válasza:
Tök egyszerű, a 3. csávónak volt csaja, veled csak szórakozott. Ha nem lett volna csaja, akkor őt is betehetted volna a az első csoportba a másik kettő melé. Vagy homokos.
2012. aug. 10. 02:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!