Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi bajuk a csajoknak a szőrös pasikkal?
Lányként kérdezem.:) Mondjuk csak 17 vagyok, de nekem valahogy jobban tetszik a szolis, bmxes SP-hez hasonló majmoknál az olyan pasik, mint a barátom, akinek mondjuk nincs kockahasa, de nem elhízott, mondjuk szőrös a keze és a lába, és mondjuk még alul a hasa, de mondjuk több területen (nemiszerv, hónalj, arc) borotválkozik.
A nőknek tényleg a gyantázott, bronzra sült, agyongyúrt, vagy éppen semmi felesleggel nem rendelkező pasik kellenek? Miért baj, hogyha nincs agyongyúrva és agyonszálkásítva, de erős, férfiasan szőrös itt-ott, és tényleg férfias, a klasszikus értelemben, nem pedig inkább divatmajmos?
"A nőknek tényleg a gyantázott, bronzra sült, agyongyúrt, vagy éppen semmi felesleggel nem rendelkező pasik kellenek? Miért baj, hogyha nincs agyongyúrva és agyonszálkásítva, de erős, férfiasan szőrös itt-ott, és tényleg férfias, a klasszikus értelemben, nem pedig inkább divatmajmos?"
Nekem nem tetszik a szolizott bőr. Csak akkor tetszik a barnább szín, ha alapból olyan színe van a srácnak, és a szép fehér bőr is tökéletesen megfelel.:)
Az agyongyúrt nem tetszik, de a szálkás és a vékony igen. Alap, hogy ne legyen rajta felesleg. Nem tudom, hogy miért sorolod ezt így ide, mintha baj lenne...
A szőrről meg annyit, hogy mértékkel oké, de azt vettem észre, hogy a mostani fiatal korosztály már nem annyira szőrösödik, mint az előző generáció.
Ezt írod: Az tény, hogy a szőrös hónalj könnyebben és hamarabb bebüdösödik...
Kár, hogy a fiatalok többsége ennyire unalmas, és nincs egyéniségük, csak majmolják a tömegizlést. Inkább legyen valaki szőrös, mint sztereotip, agymosott emberutánzat. Visszasírom a 60-as éveket a kurv@ életbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!