Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi bajuk a csajoknak a szőrös pasikkal?
Lányként kérdezem.:) Mondjuk csak 17 vagyok, de nekem valahogy jobban tetszik a szolis, bmxes SP-hez hasonló majmoknál az olyan pasik, mint a barátom, akinek mondjuk nincs kockahasa, de nem elhízott, mondjuk szőrös a keze és a lába, és mondjuk még alul a hasa, de mondjuk több területen (nemiszerv, hónalj, arc) borotválkozik.
A nőknek tényleg a gyantázott, bronzra sült, agyongyúrt, vagy éppen semmi felesleggel nem rendelkező pasik kellenek? Miért baj, hogyha nincs agyongyúrva és agyonszálkásítva, de erős, férfiasan szőrös itt-ott, és tényleg férfias, a klasszikus értelemben, nem pedig inkább divatmajmos?
23as :D:D:D
Hát b*sszus most konkrétan benevettem magam az asztal alá :D
A két gyökér:
"Az igényesség nem ott kezdődik, hogy valaki a falloszával babrál és szőrtelenítgeti, meg a hónaljkutyusát gondozza, hanem, hogy milyen könyveket olvas, tehát mennyire fontos neki a műveltség és a kultúra."
Pedig sokkal igényesebb, ha a hónalj és a nemiszerv körül szőrtelenítve van. Vagy te a büdöset szereted?
"Gusztustalanok. Nekem a természetesen szőrtelen jön be, gyönyörű szép fehér bőrrel. :)
Egy öreg 30-as jut róla eszembe. :S Nincs apakomplexusom.
21/N"
Természetesen szőrtelen? Nem vagy te látens pedofil? Apakomplexusod meg akkor lenne, ha 50-60 évesekre buknál. Egy 30 éves nem öreg, főleg nem férfiban! Egy nő teste ilyenkor már rég megereszkedik, arcra is kezd nem szép lenni. Ez genetika. Egy pasi meg ebben a korban lesz csak igazán férfi. Ezért kellene idősebb pasival kezdened, nem pedig az elveszett gyerekkorodat kergetned!
tegnap 12:25
Mert a szőrös, hónalj eleve büdös, mi? Te agyas. A borotvált meg egyáltalán nem büdösödik, mindegy, hogy 40 fok van árnyékban. Nyilván így van. De nyugi nem vitatkozom veled, mert látszik, hogy rettenetesen művelt és igényes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!