Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányoknak miért nem kellenek az értelmes férfiak?
Figyelt kérdés
Nő vagyok, de én sem értem. Nekem szerencsém volt a barátommal, mert vicces ,és intelligens. Viszont sok másik intelligens fiút látok, akik pont ezért nem kellenek a lányoknak. Nem értem miért jobb egy, szemét, mint egy okos, illedelmes férfi...2012. aug. 9. 16:43
21/23 A kérdező kommentje:
Te is megtanulhatnád mert oda írtam ,hogy "Ha". Nem kifejezetten arra céloztam,hogy nekem szántad.:) Különben nem írtam volna ,hogy "Ha ezt nekem szántad". De semmi gond.;)
2012. aug. 10. 12:05
22/23 anonim válasza:
Kedves kerdezo, a 8-as vagyok. Legyszives tanulj meg olvasni. Azt irtam a " nok 90%-a se intelligens", ott van az, hogy SE. Kulonbseg! Koszi, hogy bizonyitottad :)
23/23 A kérdező kommentje:
Bocsánat, jogos. Valóban nem vettem észre azt a SE szót. De ez esetben is csak kritizálni tudom. Mert lehet ,hogy a mai nők többsége egyre hülyébb, de azért nem a 90% -a.:) A férfiak között vannak értelmesebbek, (Ha példát akarsz, nézd meg a tudósokat.) akik sokat olvasnak, és nem csak magazinokat. És mint ahogy azt előzőleg is írtam, szerintem még a hülye is képes észre venni, ha valaki okos. (Mivel nem tudnak normálisan beszélgetni az IQ szinti eltérés miatt, és ez neki is feltűnik.:))
2012. aug. 11. 02:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!