Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A mai lányoknak miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lányoknak miért nem kellenek az értelmes férfiak?

Figyelt kérdés
Nő vagyok, de én sem értem. Nekem szerencsém volt a barátommal, mert vicces ,és intelligens. Viszont sok másik intelligens fiút látok, akik pont ezért nem kellenek a lányoknak. Nem értem miért jobb egy, szemét, mint egy okos, illedelmes férfi...
2012. aug. 9. 16:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
69%
Mert a mai lányok sem értelmesek, ugyanazt a színvonalat keresik.
2012. aug. 9. 16:52
 12/23 anonim ***** válasza:
Manapság menő hülyének lenni. De komolyan. Legalábbis 30 év alatt. Ez mindkét nemre igaz. :(
2012. aug. 9. 16:53
 13/23 anonim ***** válasza:
Nincs a környezetemben értelmes férfi sajnos.Egy tetszik talán,de ő nem alkalmas komolyabb dologra.
2012. aug. 9. 16:56
 14/23 anonim ***** válasza:
Kinek mit jelent az intelligens.. Ha a lány butuska, akkor egy kevésbé intelligens pasi is eltudja játszani, hogy milyen okos.. Plusz sok férfi van akik intelligensek, mégsem élnek vele, nekem volt egy ismerősöm aki tényleg nem hülye, érdeklődik minden iránt, viszont a gimit nem fejezte be, elment dolgozni. Őt ha valaki nem ismeri csak munkájából ítélik meg, akkor nem feltétlenül intelligens, pedig az. Aztán meg a Big Bang filmsorozat után, én egyáltalán nem mondanám, hogy az okos nem szexi, szerintem egy atomfizikusnak tanulok mondat sok lány érdeklődést felkelti.
2012. aug. 9. 16:56
 15/23 anonim ***** válasza:
Én szeretem ha intelligens és vicces egy pasi, sőt, ezek nálam alapfeltételek, de azt viszont nem szeretem ha túl illedelmes, és modoros. Jobban szeretem az intelligens, frappáns módon pimasz egyéneket.:)
2012. aug. 9. 16:57
 16/23 anonim ***** válasza:
Én intelligensnek tartom magamat, de minden lány berak a barát-zónába...így nehéz...
2012. aug. 9. 16:58
 17/23 anonim ***** válasza:

Mert nem akarják, hogy a pasijuk értelmesebb legyen náluk. A mai lányok egyre nagyobb része olyan szinten primitív lett, hogy elásom magamat helyettük... És szerintem a lányok/nők baszták el a pasikat és ezt még most se vesszük észre és nem jutunk sehogy se arra a következtetésre, hogy nekünk kéne változtatnunk. ://

17L

2012. aug. 9. 17:11
 18/23 anonim ***** válasza:

Aki nem csak nyavalyogni akar, annak itt vagyok én. :D

Olvasok, túrázok, sportolok, egészségesen élek, és meseszép a hajam.

18/f

Thor, a villámok istene

2012. aug. 9. 17:55
 19/23 A kérdező kommentje:

8# Nagyon sok férfit ismerek, aki nagyon okos, olvasnak, sportolnak... De látszik ,hogy te alapból minden hímneműt elítélsz, és a nőket rakod elsőbbségbe, mintha a nők manapság olyan nagyon okosak lennének.:) (Nem vagyunk hülyébbek. De a nők között is van annyi b*lfasz, mint a férfiak között.) Pedig nem. 90% -a okos? Na ne... Nézz egy kicsit körül az interneten, vagy az utcákon. Egyre több akar úgy kinézni (Ahogy az előzők is megmondták.), ahogy a média diktálja, és inkább ezzel pótolják az észt. És már bocsánat, de én nem vallom magamat hülyének, olvasok, írok, atletizálok, a politikával is mindig képben vagyok, de szerintem MÉG A HÜLYE IS észreveszi, ha valaki értelmes.

14# Ha ezzel rám céloztál, én nem tartom magam butának. A fiúm tényleg intelligens, tudom mivel mi értelmes dolgokról szoktunk beszélgetni, ahol elég gyorsan kiderül ,hogy az illetőnek van-e belátása a dolgokra vagy nincs. Plusz én nem vagyok valami könnyen manipulálható, szóval az az első ,az ismerkedés során, hogy felmérem az illető agykapacitását... A zoknikat sosem szerettem.:)

Köszönöm az eddigi válaszokat!:)

2012. aug. 9. 21:11
 20/23 anonim ***** válasza:
Miért rólad írtam volna? Akkor azt írtam volna, hogy ha buta vagy, de nem így írtam.. Tanuld meg értelmezni a leírt szöveget.
2012. aug. 10. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!