Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányoknak miért nem kellenek az értelmes férfiak?
Mert nem akarják, hogy a pasijuk értelmesebb legyen náluk. A mai lányok egyre nagyobb része olyan szinten primitív lett, hogy elásom magamat helyettük... És szerintem a lányok/nők baszták el a pasikat és ezt még most se vesszük észre és nem jutunk sehogy se arra a következtetésre, hogy nekünk kéne változtatnunk. ://
17L
Aki nem csak nyavalyogni akar, annak itt vagyok én. :D
Olvasok, túrázok, sportolok, egészségesen élek, és meseszép a hajam.
18/f
Thor, a villámok istene
8# Nagyon sok férfit ismerek, aki nagyon okos, olvasnak, sportolnak... De látszik ,hogy te alapból minden hímneműt elítélsz, és a nőket rakod elsőbbségbe, mintha a nők manapság olyan nagyon okosak lennének.:) (Nem vagyunk hülyébbek. De a nők között is van annyi b*lfasz, mint a férfiak között.) Pedig nem. 90% -a okos? Na ne... Nézz egy kicsit körül az interneten, vagy az utcákon. Egyre több akar úgy kinézni (Ahogy az előzők is megmondták.), ahogy a média diktálja, és inkább ezzel pótolják az észt. És már bocsánat, de én nem vallom magamat hülyének, olvasok, írok, atletizálok, a politikával is mindig képben vagyok, de szerintem MÉG A HÜLYE IS észreveszi, ha valaki értelmes.
14# Ha ezzel rám céloztál, én nem tartom magam butának. A fiúm tényleg intelligens, tudom mivel mi értelmes dolgokról szoktunk beszélgetni, ahol elég gyorsan kiderül ,hogy az illetőnek van-e belátása a dolgokra vagy nincs. Plusz én nem vagyok valami könnyen manipulálható, szóval az az első ,az ismerkedés során, hogy felmérem az illető agykapacitását... A zoknikat sosem szerettem.:)
Köszönöm az eddigi válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!