Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hogyan találhatnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan találhatnék ennyire domináns nőt?

Figyelt kérdés
Aki élvezné hogy egy férfiból lábtőrlőt csinálhat,kedvére csicskáztathatná,és uralkodna rajta.Bármikor megcsalhat,és erényövet hordat velem.Magyarul a szolgája lennék.

2012. aug. 9. 16:29
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Sikerült találni?
2012. szept. 29. 12:15
 22/29 A kérdező kommentje:
Még nem...
2012. okt. 3. 15:39
 23/29 anonim ***** válasza:
Ha komolyan ezek a szándékaid akkor tudok neked segíteni, igaz én férfi vagyok de ismerek egy-két oldalt ahol a te igényeidet is ki tudják elégíteni. Valamint ha megfelelőnek bizonyulsz még személyes kapcsolatot is kialakíthatsz a levelező társsal.
2012. nov. 21. 01:45
 24/29 anonim ***** válasza:
Barhol
2012. nov. 21. 07:50
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Kemény dologra vállalkozol. Én így élek, és néha nagyon kemény dolog.
2012. nov. 21. 08:59
 26/29 anonim válasza:
45%
De jó lenne nekem egy ilyen rabszolga hajlamú fickó mennénk kertet művelni, meg ásni.
2013. ápr. 14. 10:49
 27/29 anonim ***** válasza:
73%

Édeseim, akik szerint a fentebb felsoroltak nem BDSM és nem Domina szokások. Domina vagyok 17 éves korom óta, és kedvelem a fentebb írtakat. Pontosan azért, mert domina vagyok.

Azt továbbra sem értem. Aki nem ért hozzá, az minek beszél bele?

Sajnálom bogárka, nem felhívás volt ez neked, mert számomra túl fiatal vagy!

2013. ápr. 26. 15:22
 28/29 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy te szélsőségekben élsz, azért vágysz szélsőséges párkapcsolatra.

Szerintem ez nem tesz jót neked.

2013. máj. 7. 16:42
 29/29 anonim ***** válasza:
Én is ilyen párkapcsolatot szeretnék... felőlem a szemem előtt megcsalhatna!
2013. szept. 7. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!