Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan találhatnék ennyire domináns nőt?
Figyelt kérdés
Aki élvezné hogy egy férfiból lábtőrlőt csinálhat,kedvére csicskáztathatná,és uralkodna rajta.Bármikor megcsalhat,és erényövet hordat velem.Magyarul a szolgája lennék.2012. aug. 9. 16:29
2/29 anonim válasza:
Erre a típusra nem éppen a domináns jelző a megfelelő:D Lehet, hogy manapság már ez is elfogadott, de ha kezeltetnéd magad, szerintem boldogabb életet élnél, de te tudod...
4/29 A kérdező kommentje:
Lehet hogy a zsarnok megfelelőbb lenne.Vagy te milyen jelzőre gondoltál 2. válaszoló?
Egyébként nem anyakomplexus.Az életben domináns vagyok,lehet azért vágyok ilyen kapcsolatra.
2012. aug. 9. 16:49
5/29 anonim válasza:
Ha én elkezdenélek csicskáztatni, azt nem köszönnéd meg :D
6/29 A kérdező kommentje:
Nem biztos az. :P
2012. aug. 9. 19:23
7/29 anonim válasza:
De biztos :) Ha az én szolgám lennél, két nap múlva futva menekülnél :DDD
8/29 A kérdező kommentje:
Mert miket kellene csinálnom?
2012. aug. 9. 19:51
9/29 anonim válasza:
Hát... Pl szexelni éjjel-nappal, ha úgy tartja kedvem. Ha nem bírod, ne tudd meg mit kapsz! Na meg persze teljesíted minden kívánságomat. Ja, és ha úgy döntök, hogy megcsallak, azt tuti, hogy a szemed láttára teszem.
10/29 A kérdező kommentje:
Jól hangzik. :-) Hány éves vagy?
2012. aug. 9. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!