Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azért csinálja ezt, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért csinálja ezt, mert érettebben gondolkodik nálam?

Figyelt kérdés
Olvastam a nemrég feltett rokonos kérdéseket, ehhez kapcsolódik ez is. Nagyon tetszik külsőre, jellemre is az egyik másodfokú unokatestvérem, és tudom, hogy én is neki. Régebben nagyon kereste a társaságom, de körülbelül egy éve kerül engem, sosem keres. Nem vagyok szerelmes, tudom, hogy úgysem működne, mégis szívesen töltenék vele több időt. Azért kerülhet, mert rossz neki, hogy tudja, nem lehet ebből semmi? Véleményeket szeretnék kérni a helyzetről. Én 21F, ő 21L.
2009. júl. 20. 18:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg tőle miért kerül!

Lehet az ok,hogy azt hiszi szerelmes vagy belé.

2009. júl. 22. 22:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Hat velem is ez van..csak itt en vagyok az aki kerulom a sracot...en azert mert o is szerelmes belem en is belel halalosan elsofokuak vagyunk nem egyutt nottunk fel 4 eves korunktol kezdve nem ismertuk egymast 13 evig...Ot a farka vezereli meg mindig latom a szemeben a tuzet de en meg ah faj is lekoptatom...tomoren roviden ennyi...Azert kerulom mert tobb eszem van annal hogy megdugassam magam az uncsitesommal...A csajnak igaza van legalabb az egyikotok tud gondolkoni :):):):) Orulj neki hogy ilyen okos tesod van
2010. máj. 31. 02:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!