Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem gondolkodik, vagy ez mindenkinél bejöhet?

Figyelt kérdés
Van egy híres jósnő, rengeteg ismerősöm jár hozzá, elvannak ájulva tőle. Én is elmentem, sok badarság mellett azt mondta, hogy a párom megcsal.Én röhögtem rajta, de pár ismerősöm vakon hisz neki, és a bogarat a fülükbe ültette. Miért kell ilyeneket mondani, ha valaki naiv még a kapcsolatát is megmérgezheti.
2011. júl. 19. 17:28
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Csak 1 kérdés: Mi a f@sznak mentél jósnőhöz?
2011. júl. 19. 17:32
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Elég fura baráti köröd lehet. A jósnő hasraütés szerűen mondd pár dolgot, amiről úgy gondolta megérezte veled kapcsolatban. De ez vagy bejön, vagy nem... Szóval most csak azért, mert a jósnő azt mondta, nincs okod rá, hogy bizalmatlan légy a kedveseddel...

Az, hogy miért mond ilyeneket igazán az ő dolga, nyilván valamit mondania kell, mond hát valamit. Ha nem vagy rá kíváncsi akkor nem kell jósnőhöz menni, annak meg szerintem nagyjából mindegy is, akinek ez meg tudja mérgezni a kapcsolatát, az amúgyis menthetetlen eset...

2011. júl. 19. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!