Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha a parom ongyilko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a parom ongyilkossagon is gondolkodik?

Figyelt kérdés
A valosi problema az az, hogy nagyon rossz a munkahelye, keves penzt kap, raadasul basztatjak egesz nap. En komolyan mondom, hogy minden tolem telhetot megteszek, de sajnos nem tudom mar hogy mit tudnek meg tenni, azert hogy jobban erezze magat! Sokszor emlegeti az ongyilkossagot, nem tudom mennyire gondolja komolyan, de nekem nagyon faj hogy nem tudom mit csinaljak...
2011. máj. 31. 14:41
1 2
 1/13 ediZeJ ***** válasza:
Először tuti üljetek le beszéljétek ezt meg és elsősorban új munkát kellene keresnie lehet h amíg nem talál melót neccesebb lesz mármint így pénzügyileg de legalább problémája nem lesz a basztatással stb.
2011. máj. 31. 14:43
 2/13 Smartguy86 ***** válasza:

Aki sokat emlegeti az öngyilkosságot, az nem teszi meg! Ez alap. A barátod soha nem ölné meg magát, egyrészt nem beteg, másrészt meg nem olyan bátor.

A munkahelyén ha alig fizetnek, miért nem vált munkahelyet???

2011. máj. 31. 14:44
 3/13 A kérdező kommentje:

Mert kulfoldon elunk es nem lehet hipp-hopp kiugrani a munkahelyrol, meg mindent nagyon meggondoltan akar csinalni.

Kozos jovot, hazassagot, gyerekeket tervezunk,csak felek nehogy veletlen negativ meglepetes varjon..

2011. máj. 31. 14:46
 4/13 Smartguy86 ***** válasza:
Miért nem jöttök haza? Aki itthon nem tud boldogulni, az miért gondolja, hogy külföldön menni fog, ahol a magyart szarba se veszik???
2011. máj. 31. 14:47
 5/13 ediZeJ ***** válasza:
Az utánam lévőnek van igaza, aki mondogatja az a büdös életbe se teszi meg, aki sunyít elvonul senkivel sem beszél bevan fordulva nah nála már igen, de így nem, jójó h nem lehet hipp hopp munkát váltani, de lehet h meg kellene próbálni nem? Ha azt nézed csak jobb lehet.
2011. máj. 31. 14:48
 6/13 A kérdező kommentje:
En nagyon sokszor mondtam mar neki, de o a tokeletes munkat akarja. tudom hulyen hangzik. Nem megyunk haza dehogy is, igy is 5szor annyi penzt keresunk kulfoldon mint otthon. En csak ezzel a problemaval kapcsolatban szeretnek velemenyeket, nem az eletemmel, hogy hova menjek stb.
2011. máj. 31. 14:52
 7/13 Smartguy86 ***** válasza:
Ha a tökéletesre törekszik, akkor miért van még ott??? Lehet, hogy ez az ő döntése volt, de azért legyen már esze és jöjjön rá, hogy dönthet úgy is, hogy neki ez nem kell, hanem keres jobbat.
2011. máj. 31. 14:53
 8/13 anonim ***** válasza:
Próbáld amennyire lehet, otthon kompenzálni a munkahelyi stresszt. Tereld el a figyelmét, csináljatok olyan programokat ahol el tud lazulni, fel tud szabadulni. Mást, nem igen tehettek.
2011. máj. 31. 15:00
 9/13 A kérdező kommentje:
En probalkozok komolyan, de nincsen nagyon kedve semmihez, egy dolog van ami feldobja ilyenkor az a fu, semmi mas. Erre velemeny?
2011. máj. 31. 15:01
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ne itt kérdezgess hanem egyszerűen csak öleld át, aztán beszélgessetek, találjatok erre valami megoldást. Jó nagy baromság ha a nyomorék munka miatt öngyilkos akar lenni, de meg ennyit nem számítasz neki... Olyan sok lehetőség van pénz teremtésre, csak kreatívnak kell lenni.
2011. máj. 31. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!