Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha a parom ongyilko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a parom ongyilkossagon is gondolkodik?

Figyelt kérdés
A valosi problema az az, hogy nagyon rossz a munkahelye, keves penzt kap, raadasul basztatjak egesz nap. En komolyan mondom, hogy minden tolem telhetot megteszek, de sajnos nem tudom mar hogy mit tudnek meg tenni, azert hogy jobban erezze magat! Sokszor emlegeti az ongyilkossagot, nem tudom mennyire gondolja komolyan, de nekem nagyon faj hogy nem tudom mit csinaljak...
2011. máj. 31. 14:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szeretkezzetek inkább, az jobban fel fogja dobni, mint a fű. ;)
2011. máj. 31. 15:03
 12/13 anonim ***** válasza:

így a fű csak jobban le fogja rántani a depibe, meg lehet hogy ez is az okozója, nem ártana leállni vele, lehet mondjuk minden megoldódna...

20L

2011. máj. 31. 15:12
 13/13 anonim ***** válasza:

az öngyilkos jelölteket soha nem szabad sajnálni, mert ebből abban a hitben fognak élni, hogy ilyen gondolkodással/magatartással bármit elérnek(empátia)vagy megoldanak

határozott szavakkal kell vele beszélni, hogy az önsajnálaton kívül mit lehetne tenni

vagy annyi: a padlóról lejjebb csúszni már nem lehet, most fog felfelé vezetni az út....

2011. máj. 31. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!