Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakításon gondolkodik. , igaza van?
Figyelt kérdés
Inkább véleményeket kérnék. 2 éve vagyunk együtt, ő 24éves lány érettebb, én 22éves fiú vagyok. Nekem ez az első kapcsolatom, neki a 2. Egyre bizonytalanabb hogy van e közös jövünk ,mert nem értem meg őt és nem vagyok eléggé önzetlen, és már nem érzi azt amit régen. Mind ketten tanulnunk neki meg 3 hónapos államvizsga időszaka van én is tanulok nem sok időnk jut romantikázni, Bp-en 30km -re alkunk egymástól igyeksezm minél többet vele lenni így van hogy 2-3 napra átmegyek együtt tanulunk ami asszimetrikus mert ő éjszakázgat nekem meg lazább sokszor tv-ek néha zavarom ezzel de akkor külön szobában vagyunk, csak azért zavarja.. egyedül vagyunk ilyenkor alkásban és mivel én szinte semmit nem tudok főzni feltartom őt azzal hogy neki rám kell főznie utóbbi időben viszont már csak főétellel van így és ott is segítek reggeli vacsi az oké, de azt fájlalja hogy régen ezt nem tettem és kvázi kiszolgált. És kihasználtam meg feltartom a tanulásban most viszont haza jöttem és mikor meg elmentem az a baj hogy egyedül érzi magát, sokat sír mostanában én most már mindent megígértem neki kvázi és oda teszem magam ahogy tudom ő azt mondja ez neki kevés. Házimunkában is kiveszem most már a részem immáron. Azt gondolja megszokásból van velem és én meg nagyon küzdök mindig érte. Nekem meg akkor jön meg az eszem ha baj van..Én nem merem kimondani hogy szerelemes vagyok belé de nagyon szeretem az biztos mert egyszer szakítottunk de pár óra múlva már sírva hívtam fel hogy csináljuk vissza. Inkább véleményeket kérnék. 2 éve vagyunk együtt, ő 24éves lány érettebb, én 22éves fiú vagyok. Nekem ez az első kapcsolatom, neki a 2. Egyre bizonytalanabb hogy van e közös jövünk ,mert nem értem meg őt és nem vagyok eléggé önzetlen, és már nem érzi azt amit régen. Mind ketten tanulnunk neki meg 3 hónapos államvizsga időszaka van én is tanulok nem sok időnk jut romantikázni, Bp-en 30km -re alkunk egymástól igyeksezm minél többet vele lenni így van hogy 2-3 napra átmegyek együtt tanulunk ami asszimetrikus mert ő éjszakázgat nekem meg lazább sokszor tv-ek néha zavarom ezzel de akkor külön szobában vagyunk, csak azért zavarja.. egyedül vagyunk ilyenkor alkásban és mivel én szinte semmit nem tudok főzni feltartom őt azzal hogy neki rám kell főznie utóbbi időben viszont már csak főétellel van így és ott is segítek reggeli vacsi az oké, de azt fájlalja hogy régen ezt nem tettem és kvázi kiszolgált. És kihasználtam meg feltartom a tanulásban most viszont haza jöttem és mikor meg elmentem az a baj hogy egyedül érzi magát, sokat sír mostanában én most már mindent megígértem neki kvázi és oda teszem magam ahogy tudom ő azt mondja ez neki kevés. Házimunkában is kiveszem most már a részem immáron. Azt gondolja megszokásból van velem és én meg nagyon küzdök mindig érte. Nekem meg akkor jön meg az eszem ha baj van..Én nem merem kimondani hogy szerelemes vagyok belé de nagyon szeretem az biztos mert egyszer szakítottunk de pár óra múlva már sírva hívtam fel hogy csináljuk vissza. Néha már én is nehezen bírom a sok kiengesztelést békülés kivívását. No ez a tény állás bocsi a regényért amit ide írtam csak hogy tiszta legyen a kép....köszönök miden reagálást No ez a tény állás bocsi a regényért amit ide írtam csak hogy tiszta legyen a kép....köszönök miden reagálást.nem akarom elengedni=)2011. jún. 4. 23:53
2/5 anonim válasza:
ne mondd,hogy nem akarod elengedni, mert lehet,hogy mindkettőtöknek az lenne a jobb.. persze itt nem kell drasztikus dolgokra gondolni, lehet,hogy csak egy kis külön töltött időre van szüksége a kapcsolatotoknak ebben az eszement időszakban,hogy amikor majd visszatértek önmagatokhoz a tanulásból meg feszültségből újra szép közös élményekkel gazdagodjatok, nem pedig vegetáltok, összekaptok mindenen, gerjesztitek a feszültséget és így fogtok visszaemlékezni erre az időszakra,hogy tiszta pokol volt..
sztem egy kis szünet ( nem szakítás ) vagy távollét, egymás " békén hagyása " segíthet átvészelni ;)
20/l
3/5 A kérdező kommentje:
köszi, szerencsére pénteken van az utolsó neki,csak aztán még nekem minimum 2 hét tanulás, ja meg még hogy ő nem tud érvényesülni persze azt hogy mit egyek azt már nem tudom eldönteni...
2011. jún. 5. 00:15
4/5 A kérdező kommentje:
jogot tanul eddig Győrben volt..hétvégi kapcsolat volt suli közben amúgy meg minél több ottalvós..nála vagy nálam
2011. jún. 5. 00:17
5/5 anonim válasza:
ááá ne haragudj,hogy ezt mondom de haldoklik a dolog.. a lány nem csak az államvizsgája miatt ilyen frusztrált hanem mert már te is "teher" vagy neki, de szeret és nem akar elveszíteni, de nem szerelemből. legalábbis velem így volt, én akkor viselkedtem így az exemmel. persze utána még egy fél évig együtt voltunk, de az már rég halott dolog volt. egyszer mikor már nagyon kivoltam a vizsgáktól és ő átjött felvidítani v h segítsen elmondtam neki,hogy már ő sem tud úgy feldobni, és ez benne is elindította az erjedési folyamatokat. szóval én is azt mondom,hogy picit szüneteltesd a dolgot, ne csüngj rajta, ha szüksége van rád majd szól, és várd ki a végét így a 3 hónapnak. ha ez az őrült tanulás után sem kóser, akkor lépni kell :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!