Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért a pénzes páwa kreténekre buknak a nők? 17F
Ez jó kérdés én nem látok rajtuk semmi vonzót, egyenesen taszítanak.
17/l
Én még nőt nem láttam "páwával".
Plázacicusokat már igen.
Mekkora egy nyomorék banda vagytok b.asszki :DD Lökitek h páva, páwa és azt sem tudjátok, hogy mi az, csak a külsőségekre csaptok rá. A páva egy állat ba.sszameg --" A páwa meg egy mozaikszó, egy stílusirányzat. Annyit tesz:
P = Pólus
Á = Árkád
W = Westend
A = Aréna
Így jön ki az a szócska h "PÁWA". és hogy miért pont ezekből a helyekből tevődik össze? Mert ez a 4 legnagyobb és legnépszerűbb bevásárló központ itt magyarországon, Budapesten. És mi köze van ehhez a páwáknak? hát itt szoktak találkozgatni és nagyjából idejük nagy részét itt töltik, na meg vásárolgatással, szintén ezeken a helyeken. Szal mielőtt oltotok másokat, legalább a fogalmakkal legyetek tisztába. :DD Amugy kb. a páwák háromnegyede tök csóri, csak nagyon igényesen néznek ki. Van neked 200 szar pólód és úgy nézel, ki mint egy csöves, de elmondhatod, hogy van. Egy páwának van 15-20 pólója, de az pengén áll neki és barón néz ki :DD És tádám! Már is azt hiheted, hogy ő húú de gazdag... ;D
Ui: És ezt próbálja valami nyomi kocka kritizálni, mert ki a franc tudná ezeket jobban, mint egy páwa lány, vagyis a ti köreitekben egy p.icsa :)) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!