Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az ilyen férfiak miért csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen férfiak miért csak a tipikus ilyen lányokra buknak?

Figyelt kérdés

Az ilyen pasik: [link] nem vagyok rajongója csak szerintem ez a tökéletes férfi megjelenése)

Komyolyan nem találkoztam még férfival, aki ne erre a típusra bukott volna: [link] Függetlenül a haj, vagy szem színtől itt az öltözködésre, alkatra(mellek)!, illetve az arcberendezkedésre, vagyis a megjelenésre gondolok.

Az ilyen lányok, nem kellenek "senkinek": [link]

Nem értem, hogy most csak én női szemmel látom szebbnek a másodikat, vagy mindenki...Én is szoktam szexisen öltözködni, de a ruhától függetlenül, én mégis inkább a 2. csoportba tartozom, egyébként nem is szeretnék olyan lenni, mint az első. Nincs semmi párkapcsolati gondom, csak véleményekre lennék kiváncsi.

2012. júl. 18. 09:41
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
A pasinál a 9. képre gondoltam.
2012. júl. 18. 09:44
 2/18 ASOT ***** válasza:

bocs de, miért baj az ha valakinek egy modell alkatú lány tetszik?

biztosan van akinek meg a 2. tetszik.

De a 2. pölö az valami ííszonyat vékony, azok a lábak mint 2 ropi.

Te eddig ilyen pasikat fogtál ki, egész biztos h találsz olyat is akinek te tetszel. Amúgy a 2. csaj nem ronda, csak kéne 1-2 kg.

3/18 ASOT ***** válasza:
a twitter nem jön be! amúgy...
 4/18 Hanariko ***** válasza:
hát ne tudom de nagy különbséget én nem látok a fejetlen női képek közt, meg a második közt... ha a második is fölvenne valami feszülősebb ruhát kiengedé a haját kb. ugyan olyan lenne.
2012. júl. 18. 09:45
 5/18 anonim ***** válasza:

Az első kategória rendben van,egészséges és melle is van.A második már egészségtelen és melle sincs.

"nincs semmi párkapcsolati gondod",mégis más férfi után sóvárogsz.o.O

2012. júl. 18. 09:52
 6/18 anonim ***** válasza:

A második csajnak kéne egy kis izléstan óra és máris lehetne pont olyan bombázó mint az elsők.

Amúgy más ruciban ő is szép :)

2012. júl. 18. 09:56
 7/18 anonim ***** válasza:
Csak számodra a tökéletes férfi, mert a külső mindenkinek más. Illetve kérdezhetném én is azt, hogy nektek miért pont ilyen férfiak kellenek, stb. Ugye? Mivel másabb? Nekem egyik linken lévő csaj típus se jön be.
2012. júl. 18. 10:13
 8/18 anonim ***** válasza:

Az első kép nem jön be.

A lányok közül egyértelmű,hogy az első jön be a legtöbb pasinak,de persze sokan vannak,akiknek a második. Én női szemmel az 1.-t látom szebbnek. Ha magamat vmelyikbe bele kéne sorolnom,akkor az elsőbe tartozom.

Szerintem ezzel nincs semmi gond. Mindenkinek van egy ideálja,és aszerint gondolkodik. Most akkor kérdezhetnék tőled a más stílusú pasik,hogy neked mért ők jönnek be...

A válasz: csak mert.

19/L

2012. júl. 18. 10:27
 9/18 anonim ***** válasza:
A második nagyon, túlságosan is vékony, és ezt lány szemmel mondom. Az első lányok tényleg szépek. De ez szerintem természetes, hogy ahogy neked is az olyan fiúk jönnek be, akik szerinted kb. tökéletesek, így nekik is a kb. tökéletes nők jönnek be. Szóval szerintem neked kéne lejjebb adnod az igényeidből. (megjegyzem tökéletes ember nincs, de van egy kategória amibe határozottan a legjobbak tartoznak)
2012. júl. 18. 10:31
 10/18 anonim ***** válasza:
mind a 2 ugyanolyan szép :D
2012. júl. 18. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!