Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az ilyen férfiak miért csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen férfiak miért csak a tipikus ilyen lányokra buknak?

Figyelt kérdés

Az ilyen pasik: [link] nem vagyok rajongója csak szerintem ez a tökéletes férfi megjelenése)

Komyolyan nem találkoztam még férfival, aki ne erre a típusra bukott volna: [link] Függetlenül a haj, vagy szem színtől itt az öltözködésre, alkatra(mellek)!, illetve az arcberendezkedésre, vagyis a megjelenésre gondolok.

Az ilyen lányok, nem kellenek "senkinek": [link]

Nem értem, hogy most csak én női szemmel látom szebbnek a másodikat, vagy mindenki...Én is szoktam szexisen öltözködni, de a ruhától függetlenül, én mégis inkább a 2. csoportba tartozom, egyébként nem is szeretnék olyan lenni, mint az első. Nincs semmi párkapcsolati gondom, csak véleményekre lennék kiváncsi.

2012. júl. 18. 09:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Most mi is a különbség?

Más ruhákat reklámoznak? Én ennyit látok.

Egyébként az első sorozat sokkal nőiesebb, tehát ha neked saját bevallásod szerint ez a tökéletes férfi megjelenése, akkor nem kell csodálkozni, hogy a nőiesebb verzió illik mellé.

2012. júl. 18. 10:39
 12/18 anonim ***** válasza:

A 2. típusú lány nagyon vékony

az 1. típusú pedig egészséges, szexis alkatú

hát ezért

simán elérhető a legtöbb nő számára az 1-es típus testalkata, csak a nők 99%-a inkább lusta, önsajnálatba süllyed, mint hogy tegyen érte

2012. júl. 18. 10:53
 13/18 anonim ***** válasza:
A második túl vékony szerintem, ráadásul nem tudok azonosulni az "asztalnak öltözöm" stílussal. A kockás rucija pont olyan mintha magára aggatta volna reggel az abroszt az étkezőasztalról, a szürke naciban a kis vékonyka lábak meg tökéletesen megfelelnek az asztallábaknak. Az első képen a lányok sokkal csinosabban vannak felöltözve. Szerintem. A fejével nincs gond a második csajnak, de érthető ha a legtöbb férfi jobban szereti azokat a ruhákat látni egy nőn, amik sejtetik legalább a formáit, nem pedig azt ami eltorzítja és/vagy teljesen elfedi minden vonalát. (Nem csak az olyan pasik mint ez a Sergio Ramos, hanem a nála csúnyábbak is szerintem. Meg a nála ezerszer jobb pasik is, számomra mondjuk ő nem vonzó férfi nyaktól felfelé:D) Egyébként meg az olyan lányok mint te, miért a Sergio Ramos féle pasikra buknak??? Ha neked nincs párkapcsolati gondod, az azt jelenti, hogy van barátod, vagy szokott lenni, aki szerinted egy "senki" úgy mellékesen?:D Lehet azért látod női szemmel szebbnek a másodikat, mert magadat ide sorolod és nem tudod vagy nem is akarod belátni, hogy igenis lehet szebb nálad az, aki nem zsákokban jár ki az utcára. (?) Érdekelne, hogy mit gondolsz erről. Komolyan.
2012. júl. 18. 10:54
 14/18 A kérdező kommentje:

Lehet elrontottam a kérdést, hogy amolyan "zsák" ruhás csajszit linkeltem be. Nekem a stílusom inkább romantikus mint pl ezek: [link]

[link]

[link]

Én ezt látom szépnek, és ezt tartom a klasszikus, örök szépségnek. Pl én a frizurám is folyton variálom szoktam kontyban is hordani, de nem afféle mamókásan.

Ezek pedig abszolút nem tetszenek: [link]

[link]

[link]

Pedig tudom, hogy a pasiknak inkább ez kell. Nincs párkapcsolati gondom, mindig van olyan pasi, aki bepróbálkozik. Azon meg csodálkozom, hogy a stílusos pasik mellé, nem egy stílusos nő kell. És ahogy a mondás tartja az igazán szép nő zsákban is szép.

2012. júl. 18. 13:29
 15/18 anonim ***** válasza:

Te most viccelsz? Egy gebe csontkollekció aki magára csavarja az abroszt és olyan a feje mintha a tehén nyalta volna simára szerinted kinek kell???? Nem tudom te milyen vagy de egy nő legyen nőies! A második képen lévőnél pedig egy stop-tábla is nőiesebb! A nők szexuális lények is. Az olyanok mint a második képen lévők küzdenek ez ellen. Elnyomják magukban mindazt amitől nők lennének, mert félnek vagy viszolyognak tőle valamiért. Egy Woody Allen karakternek lehet hogy az ilyen külsejű nők bejönnek de az átlag férfinak nem!

29F

2012. júl. 18. 17:57
 16/18 anonim ***** válasza:

ma 13:29

Csakhogy a linkeltjeid nem igazán jó nők! Mindegyik halott tekintetű gebe.

Egy igazi jó nő mondjuk Bálint Antóniánál, vagy Horváth Évánál kezdődik, és nem Kate Moss-nál!!!

2012. júl. 18. 18:01
 17/18 A kérdező kommentje:
Hát én itt nem kimondottan az arcot kérdeztem, hanem a stílust...na mindegy.
2012. júl. 18. 20:07
 18/18 anonim ***** válasza:

tegnap 20:07

A halott tekintet a gázos stílus része! Pont hogy a stílust nem ajánlanám élő nőnek! Az arc is fontos de a kisugárzás fontossága mellett eltörpül! A kisugárzás a stílussal egységet alkot és meghatározza is azt!

2012. júl. 19. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!