Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért jövök be itt sok pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jövök be itt sok pasinak? Miért buknak rám az idősebbek?

Figyelt kérdés
itt kiírok egy kérdést, és rámírnak páran :) egyikükkel már találkoztam is, jártunk is :) de csak kiteszem h biszex vagyok és 15 éves, egy csomóan akarnak találkozni, felvesznek msnre, skypera, facere :) a fentiekre szeretnék választ kapni, meg aki akar az írhat ;)
2012. jún. 26. 10:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Máris írok üzit.
2012. jún. 26. 11:00
 2/17 anonim ***** válasza:
Talán mert álmodoznak egy édeshármasról egy 15 éves lánnyal?
2012. jún. 26. 11:01
 3/17 anonim ***** válasza:
mert ha egy 15 éves lány biszex, akkor biztos bevállalós!, és egy próbát megér, hátha nem a kis éretlen srácokhoz vonzódik...
2012. jún. 26. 11:03
 4/17 Diavolino44 ***** válasza:
Nem akarlak megbantani, de eleg naiv vagy, hogy ilyen konnyen adod meg a face, msn, skype cimedet. Ez egeszen odaig lesz vicces, amig egy idiota feltori oket vagy ejjel-nappal uldoz a ^szerelmevel^.
2012. jún. 26. 11:03
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy ribanc vagy, a fiúk meg szeretik a ribancokat. Remélem segítettem :)
2012. jún. 26. 11:04
 6/17 A kérdező kommentje:
kikérem magamnak nem vagyok ribanc :) és nem adom meg könnyen a közösségi adataimat :) előbb mindig a pasiét kérem el, és ha nem fake akkor bejelölöm :) és am is mindegyik tök normális :)
2012. jún. 26. 11:06
 7/17 anonim ***** válasza:

te is és a pasik többsége is aki rád ír biztos ilyen emos majom, akinek facebookon van 4568 ismerőse és minden nap kiír egy ilyen f.szságot h "lájk és bla bla bla bla...".

te sem a szerelem miatt jössz össze ezekkel a pasikkal, csak jól néz ki (számodra) h hetente változtatod a családi állapotod...

2012. jún. 26. 11:06
 8/17 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, amiket írtál, mind nem igaz rám :) eddig csak hosszú kapcsolataim voltak, nem csaltam meg a párom, semmi ilyesmit nem tettem :)
2012. jún. 26. 11:13
 9/17 anonim ***** válasza:

a pasik 90%-a mindenkire nyomul:D

mindegy hogy néz ki vagy hogy megvannak e a végtagjai,fogai,mindenkire ugranak.

egy normális srác meg lehet hogy szóba sem állna veled,még ha egy éve van egyedül akkor sem.

érted a lényeget?:D

2012. jún. 26. 11:16
 10/17 anonim ***** válasza:
Én idősebb vagyok, de nem "jössz be"!
2012. jún. 26. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!