Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha az "anyósotok" féltékeny lenne rátok és zavarná, ha nem gazdag családból származnátok?
Szóval 16 és fél éves vagyok a barátommal bő 2éve vagyunk együtt és valamiért most megbolondultak a szülei mert durvák velem, amikor náluk vagyok, és amikor utoljára itt volt az anyja akkor teljesen kifordult magából ( bár elég gáz mert vendégségben volt nálunk) és üvöltött velem majdnem megtépett mert, hogy féltékeny rám mert "elveszem" tőle a pici fiát,( és röhögök a markomban) mert ő jobban szeret engem mint az anyukáját. Szerintem ez érthető mert tiniii!!! De az anyja teljesen megbolondult eltiltotta tőlem utána már az is probléma volt, hogy a mi vagyoni helyzetünk teljesen más mint az övéké...és még ragozhatnám az ehhez kapcsolódó dolgokat. Jaj és a legcifrább a dologban a barátom pesten él, én pedig szegeden, ugye ez 200km...
Szerintetek menthető még a kapcsolatunk a családi viszály ellenére vagy teljesen el kellene dobnunk ezt a 2évet?
Nagyon szeretem őt meg minden de egyszerűen az anyukája komolyan mondom képes lenne engem halálra verni csak azért mert megzizzent az agya...=(
adjatok valami tanácsot kérlek, köszönöm
Csináld meg rajta ezeket:
http://www.youtube.com/watch?v=8zSYq-tLmbw
Vagy vágd fejbe egy deszkával,vigyétek el a széfjükből az összes pénzt,vidd el a bankkártyájukat meg a fontos papírokat,szökjetek el,és éljetek boldogan.
"Banyek... ha ő gazdag, akkor műtesse meg a szottyad csöcseit, ne téged piszkáljon azért, mert fiatal vagy és csinos... ez a nő egy gyökér..."
Ezt nagyon adom xD
Tanácsot nem nagyon tudok adni, csak annyit hogy foglalkozz CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a barátoddal. A többi ne érdekeljen.
Egyébként abba is van valami, hogy szökjetek el együtt, csak hát 16 évesen ez kissé necces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!