Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy így érzek most?
Figyelt kérdés
A barátom 1,5 év után szakított velem hétvégén. Nagyon csúnyán viselkedett már az utolsó héten, a szakítása pedig egyenesen undorító volt. Csak eljött, összeszedte a ruháit, az én cuccaimat kipakolta a fotelre, és már húzott is el. Én sírtam, könyörögtem neki, hogy ne szakítson, megoldunk mindent, de ő hajthatatlan volt. Egyébként a szakító ok az az volt, hogy más emberek vagyunk, és nem jövünk ki jól egymással..... Nos, már mindenkinek elmeséltem, hogy mi volt, mindenki szidta őt, mondták, hogy utáljam meg, és el fogom tudni felejteni...idővel. Tökre ráálltam erre a dologra, amikor tegnap megjelent, hogy ő folytatni akarja mégis, és hogy bocsássak meg neki. Sírt, kérlelt, ígérgetett, s végül megadtam az esélyt. Viszont most egy furcsa érzés van bennem, amitől félek. Annyi rosszat sikerült összegyűjtögetnem róla, hogy már bizonytalan vagyok abban, hogy tényleg ő kell -e nekem?! :S Szerelmes vagyok belé, csak ugye az eszemet kellett használnom a felejtéshez, nem a szívemet, és mintha most az eszem akarna uralkodni... volt már valaki ilyen helyzetben? Elmúlik? Vagy mit jelent ez? Egyébként alapjában véve is egy határozatlan, hezitálós lány vagyok, szóval lehet ez a nagy bizonytalanság most ezért van.... Szerintetek? Előre is köszi a válaszokat, 23L2012. aug. 8. 16:42
1/2 anonim válasza:
Jogos, hogy tőlem kérdezed meg, így van.
2/2 anonim válasza:
a felmelegített babfőzelék már nem ugyanaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!