Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanacsoltok ezzel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
13 eves leszek oKtoberben es nagyon tetszik a noverem baratnoje aki 16.Szep hosszu barna haja es feher bore van,nagyon tetszik.Amikor feljon hozzank mindig iGy eletet hoz meg vidamsagot a hazba ezen kivul kedves,jofej velem es ugy vettem eszre neki is tetszek..multkor is lejott velunk focizni ,nalunk aludt es kertem h ne menjen haza haza akart menni a cucca miatt de aztan vegul maradt..most osszvesztek a noveremmel szerintem mert tobb mint 1 honapja nem jott hozzank...nagyon hianyzik,vele akarok lenni...amugy fbn is az ismerosom csak felek irni neki... :/ szerintetek nagyon gaz a korkulonbseg ?! KosZ elore is ;)2012. aug. 8. 02:20
1/10 anonim válasza:
nem gáz. ismerkedni, beszélgetni lehet.
4/10 anonim válasza:
2. hát, a neve elég sokféle lehet, mondjuk pl. Stumpfenger Beáta név jutott hirtelem eszembe, talán van ilyen de kicsi a valószínűsége meg annak is h azt a lányt így hívják :D
5/10 anonim válasza:
4.#
azért meg nézném azt a szép csajt :P
főleg hogy ha mégf össze is jön egy 13 évessel mert akk a kérdező egy mázlista
6/10 anonim válasza:
nem hinném h összejönnek. de ismerkedni, beszélgetni lehet. ebben az életkorban ilyen tapasztalatokat kéne szerezni az ismerkedésben. más kérdés h a legtöbben a komolyabb tapasztalatokon is túl vannak.
7/10 anonim válasza:
Merjél neki irni. Bizt nem harapja le a fejedet,főleg ha élőbe is kedves veled. :)
8/10 anonim válasza:
Ha neked sikerül 13 évesen akkor szerintem én eret vágok.Én itt baszakodok 18 évesen,hogy legyen végre te meg csak ilyen könnyen kapnál egyet.Szerintem te félre értetted,nem akar tőled semmit,max barátkozni.
9/10 anonim válasza:
# 8
Ilyen az élet sajnos! Van akinek a kisujját sem kell mozdítani, és mégis lesz csaja, van aki meg gürcöl mint állat, udvarol, meg minden, h végre legyen egy, mégsem jön össze... Mindig is igazságtalan volt az élet, ez már csak így van! :(
10/10 anonim válasza:
Álmodozni lehet:D De jobban járnál ha másfelé eveznél:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!