Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kell jól csókolózni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell jól csókolózni, nyelvest adni, mert én nem vagyok a legjobb benne, és nem szeretném ha a barátnőmnek nem tetszene? :O

Figyelt kérdés
egy 14 éves fiú

2012. aug. 8. 01:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Az jön magától :)
2012. aug. 8. 01:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
hát semmiképpen se úgy mint ahogy egy mosógép forog, mert én azt pl nagyon utálom... ja és ne legyél borostás se, mert az szúr és bök... először lágy pusziként indítsd aztán finoman-lassan mozgasd a nyelved ilyesmi, aztán a többi már megy magától
2012. aug. 8. 01:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen nem sok borostást látsz :D
2012. aug. 8. 01:20
 4/10 anonim ***** válasza:
az csak 1 tanács volt a jövőre nézve ;) és a kort nem néztem bocsi :)
2012. aug. 8. 01:21
 5/10 anonim ***** válasza:
72%
már a borosta is baj? engem se zavar, ha borostás a punci :D
2012. aug. 8. 02:03
 6/10 anonim ***** válasza:
hát valakinek kellemetlen ha ha érzékeny a bőre és a partnerének meg borostás az arca ez van... valaki tuti szereti ha azzal csiklandozzák, de valakiknek kipirosodik az arca tőle, de hát ez van emberek vagyunk és különbözőek...
2012. aug. 8. 02:12
 7/10 anonim ***** válasza:
nekem meg a borotválkozásra érzékeny az arcbőröm, kellenek neki pihenőnapok.
2012. aug. 8. 02:17
 8/10 anonim ***** válasza:
jó jó azt is megértik a csajok, de aki mindig bök az se jó, ezen ne vesszünk össze :)
2012. aug. 8. 02:19
 9/10 anonim ***** válasza:
igaz h tud qurva szexi lenni a borosta szóval nyugi fiúk a pihenőnek is műkszik xD
2012. aug. 8. 02:20
 10/10 anonim ***** válasza:
14 évesen még ne dugdosd sehova a nyelvedet. Ráérsz később is. De ha nem birsz magaddal akkor dugd be a csaj szájába és forgassátok egymás nyelve körül körbe-körbe a nyelveteket. :D
2012. aug. 8. 04:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!