Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek el kéne mondanom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek el kéne mondanom az egyik legjobb barátnőmnek? :\

Figyelt kérdés

barátnőm az egyik jó haverommal jár. sokat beszélgetünk, segítek nekik a kapcsolatukban sokszor. most épp veszekedtek nagyon sokat barátnőmmel, és ezért a srácnak rossz kedve volt, én sem voltam jó hangulatban egyéb okok miatt, ezért elmentünk együtt kikapcsolódni (barátnőm épp az ország másik felében van otthon).

sörözgettünk, és hát a srác elég sokat ivott. aztán egyszer csak megpróbált megcsókolni :\ ellöktem, nem hagytam magam, és leszidtam, hogy ezt nem szabad... pedig egyébként nekem is tetszik a srác, de hát barátnőmmel jár, én meg nem támadom hátba!

szerintetek el kéne mondanom a barátnőmnek a dolgot? nagyon bűntudatom van, pedig nem is történt semmi igazából:\

2012. febr. 6. 15:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mond el. Pasik jönnek mennek, de a barátság ezerszer fontosabb. Ha a barátnőd tényleg a barátnőd, akkor értékelni fogja az őszinteséged.
2012. febr. 6. 15:09
 2/15 Macs1209 ***** válasza:

Elsőnél a pont. Mondd el, még ha hisztizni is fog, meg

átmenetileg megromlik a dolog kettőtök között, akkor is.

Nem te vagy az egyetlen, akinél a srác bepróbálkozik,

a leírtak alapján. Akkor viszont nem komoly a kapcsolat

a srác részéről, nem is szereti a barátnődet.

2012. febr. 6. 15:16
 3/15 A kérdező kommentje:
a srác szereti nagyon, csak el van keseredve, mert a barátnőm nem nagyon viszonozza... folyton rossz kedve van, egyszer azt mondja, látogassa meg, máskor meg azt, hogy semmiképp, tiszta szélsőséges. most barátnőm épp rám is be van rágva valamiért, de nem osztotta meg velem, mi az oka.
2012. febr. 6. 15:21
 4/15 anonim ***** válasza:

Elmondom a lehetőségeket.

a, nem mondod el az egyik legjobb barátnődnek barátnődnek ezt a nagyon fontos dolgot, és még a pasiját kezded el sajnálni

következmények: - elveszted az egyik legjobb barátnőd (aki felteszem, fontosabb mint az a pasi)

- ha a pasi képes lett volna lesmárolni, szerinted nem tenné meg ugyanezt más lánnyal is?

b, elmondod a barátnődnek, mert gerinces ember vagy

következmények: - barátnőd örül, hogy van egy tényleg igazi barátja

- megerősödik a kapcsolatotok

- a pasi eltűnik, mert nincs hasznára senkinek

----

Viszont megkérdőjelezhető ez az egész, ha már előre azt magyarázod be magadnak, hogy ugyan nem kell semmit mondanod, mert amúgy is haragszik rád a barátnőd valamiért, és nem mondja el. Kommunikáció. Hallottál már róla?

---

Szóval ezek lehetnek. Gondolkozz.

2012. febr. 6. 15:27
 5/15 A kérdező kommentje:

kedves utolsó:

a kommunikációról annyit, hogy napok óta faggatom a barátnőmet, mi baja velem, de nem mondja el. egyszerűen leráz. pedig nem emlékszem semmi olyanra, amivel megbántottam volna.

én jelenleg is gerinces embernek tartom magam, hogy nem hagytam magamat még akkor sem, ha a barátnőm nem áll velem szóba. tudom, ez nem nagy cucc, de nagyon sokan hagyták volna.

ha majd szóbaáll velem, akkor elmondom neki.

viszont ennyire nem kellene lekezelően beszélned velem. ha ennyire megerőltető normális stílusban válaszolni egy normális kérdésre, akkor nem kötelező... nem mentegettem a srácot sem, nem kifogásokat kerestem, egyszerűen érdekelt, hogy ezt mások mennyire tartják fontos infónak.

2012. febr. 6. 16:02
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy lekezelő lettem volna. Tanácsot kértél. Kaptál.
2012. febr. 6. 16:04
 7/15 A kérdező kommentje:

"...haragszik rád a barátnőd valamiért, és nem mondja el. Kommunikáció. Hallottál már róla? "

ez pl lekezelő. szóval köszönöm a válaszod érdemi részét, de azért nem hiszem, hogy jogos lenne ez a stílus.

ez nem lett volna lekezelő:

"próbáltad már megbeszélni a barátnőddel, miért nem áll veled szóba? ülj le vele, hátha akkor elmondja"

2012. febr. 6. 16:07
 8/15 anonim ***** válasza:
Arról nem tehetek, ha te érzékenyebb vagy az egyenes beszédre. Nem fogok bocsánatot kérni, ha azt szeretnéd elérni.
2012. febr. 6. 16:11
 9/15 A kérdező kommentje:
semmi szükségem a bocsánatkérésedre, és nem vagyok egy érzékeny típus, egyszerűen csak attól, hogy neked szar napod van, nem másokon kéne kitölteni.
2012. febr. 6. 16:14
 10/15 anonim ***** válasza:
Lol, nincs szar napom. :D
2012. febr. 6. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!