Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek el kéne mondanom az egyik legjobb barátnőmnek? :\
barátnőm az egyik jó haverommal jár. sokat beszélgetünk, segítek nekik a kapcsolatukban sokszor. most épp veszekedtek nagyon sokat barátnőmmel, és ezért a srácnak rossz kedve volt, én sem voltam jó hangulatban egyéb okok miatt, ezért elmentünk együtt kikapcsolódni (barátnőm épp az ország másik felében van otthon).
sörözgettünk, és hát a srác elég sokat ivott. aztán egyszer csak megpróbált megcsókolni :\ ellöktem, nem hagytam magam, és leszidtam, hogy ezt nem szabad... pedig egyébként nekem is tetszik a srác, de hát barátnőmmel jár, én meg nem támadom hátba!
szerintetek el kéne mondanom a barátnőmnek a dolgot? nagyon bűntudatom van, pedig nem is történt semmi igazából:\
Elsőnél a pont. Mondd el, még ha hisztizni is fog, meg
átmenetileg megromlik a dolog kettőtök között, akkor is.
Nem te vagy az egyetlen, akinél a srác bepróbálkozik,
a leírtak alapján. Akkor viszont nem komoly a kapcsolat
a srác részéről, nem is szereti a barátnődet.
Elmondom a lehetőségeket.
a, nem mondod el az egyik legjobb barátnődnek barátnődnek ezt a nagyon fontos dolgot, és még a pasiját kezded el sajnálni
következmények: - elveszted az egyik legjobb barátnőd (aki felteszem, fontosabb mint az a pasi)
- ha a pasi képes lett volna lesmárolni, szerinted nem tenné meg ugyanezt más lánnyal is?
b, elmondod a barátnődnek, mert gerinces ember vagy
következmények: - barátnőd örül, hogy van egy tényleg igazi barátja
- megerősödik a kapcsolatotok
- a pasi eltűnik, mert nincs hasznára senkinek
----
Viszont megkérdőjelezhető ez az egész, ha már előre azt magyarázod be magadnak, hogy ugyan nem kell semmit mondanod, mert amúgy is haragszik rád a barátnőd valamiért, és nem mondja el. Kommunikáció. Hallottál már róla?
---
Szóval ezek lehetnek. Gondolkozz.
kedves utolsó:
a kommunikációról annyit, hogy napok óta faggatom a barátnőmet, mi baja velem, de nem mondja el. egyszerűen leráz. pedig nem emlékszem semmi olyanra, amivel megbántottam volna.
én jelenleg is gerinces embernek tartom magam, hogy nem hagytam magamat még akkor sem, ha a barátnőm nem áll velem szóba. tudom, ez nem nagy cucc, de nagyon sokan hagyták volna.
ha majd szóbaáll velem, akkor elmondom neki.
viszont ennyire nem kellene lekezelően beszélned velem. ha ennyire megerőltető normális stílusban válaszolni egy normális kérdésre, akkor nem kötelező... nem mentegettem a srácot sem, nem kifogásokat kerestem, egyszerűen érdekelt, hogy ezt mások mennyire tartják fontos infónak.
"...haragszik rád a barátnőd valamiért, és nem mondja el. Kommunikáció. Hallottál már róla? "
ez pl lekezelő. szóval köszönöm a válaszod érdemi részét, de azért nem hiszem, hogy jogos lenne ez a stílus.
ez nem lett volna lekezelő:
"próbáltad már megbeszélni a barátnőddel, miért nem áll veled szóba? ülj le vele, hátha akkor elmondja"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!