Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tényleg "túl nagy hatással van rám a barátom"?
17 éves vagyok, a barátommal 9 hónapja járunk. A valóságban minden rendben, imádjuk egymást. Heti kétszer találkozunk. Én úgy érzem miatta élek, mindenem tőle függ, de szó szerint nem bírom ki nélküle. Pánikbeteg vagyok ráadásul.
Chaten minden más. Alig ír, és mostanába nem udvarol annyit. Írtam neki, hogy találkozzunk háromszor mert nekem ez kevés. Először mondta, hogy oké meogoldjuk-...nem jött össze. Utána mondta, hogy fogjam szaván-ez se jött össze. Ma kibuktam, hogy nem igaz, hogy annyit kérek hogy egy hetet oldjunk meg, hogy háromszor találkozunk, és neki nem jön össze. RENGETEGSZER kértem, semmi. Olyan, mintha túl biztonságban érezné magát. IMád és a valóságban be is bizonyítja de chaten nem jön össze. Szeretném, ha Ő futna utánam, de utálok taktikázni. Most mit csináljak? BArátnőm szeirnt túl függök tőle. Ez igaz is, de nem bírnám ki ha elveszíteném. Mit tegyek, hogy rendbe jöjjek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!