Milyen hatással van a trance zene az agyra? Amikor a barátom trace zenét hallgat 1 teljesen más embert látok magam előtt. Elérzékenyül, kedves velem és nagyon érzelmes olyankor, és még utána is. Máskor nem így viselkedik. A zenétől lehet?
Figyelt kérdés
2011. szept. 26. 13:28
1/3 anonim válasza:
lehet a zenétől, lehet attól hogy közben módosítja a tudatát valami finomsággal. :D Fűvel, vagy lsdvel vagy ecstasyval. :DDD
áhh, én is imádom a trance meg a goa zenét, és mondhatom nagyon el tud vinni. elszállsz tőle még tisztán is.
Hallgasd meg ezt: http://www.youtube.com/watch?v=9csgJkEG86s aztán mondd el hogy érzed magad!
2/3 anonim válasza:
Szerintem ennek semmi koze a trancehez...
Pl nalam, ha jol sikerul egy proba, utana kb egy oraig olyan vagyok, mintha megittam volna egy fel uveg whiskeyt...:D
Minden emberrel mas zene csinalja ezt...az a lenyeg, hogy talald meg;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!