Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Tényleg "túl nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Tényleg "túl nagy hatással van rám a barátom"?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, a barátommal 9 hónapja járunk. A valóságban minden rendben, imádjuk egymást. Heti kétszer találkozunk. Én úgy érzem miatta élek, mindenem tőle függ, de szó szerint nem bírom ki nélküle. Pánikbeteg vagyok ráadásul.

Chaten minden más. Alig ír, és mostanába nem udvarol annyit. Írtam neki, hogy találkozzunk háromszor mert nekem ez kevés. Először mondta, hogy oké meogoldjuk-...nem jött össze. Utána mondta, hogy fogjam szaván-ez se jött össze. Ma kibuktam, hogy nem igaz, hogy annyit kérek hogy egy hetet oldjunk meg, hogy háromszor találkozunk, és neki nem jön össze. RENGETEGSZER kértem, semmi. Olyan, mintha túl biztonságban érezné magát. IMád és a valóságban be is bizonyítja de chaten nem jön össze. Szeretném, ha Ő futna utánam, de utálok taktikázni. Most mit csináljak? BArátnőm szeirnt túl függök tőle. Ez igaz is, de nem bírnám ki ha elveszíteném. Mit tegyek, hogy rendbe jöjjek?

2012. aug. 7. 23:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ne görcsölj ezen! Én hetente 1x találkozok a párommal és mi már nem tizenévesek vagyunk, ideje is lenne... A pasik dinkák tudnak lenni. 25N
2012. aug. 7. 23:16
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen ez igaz, de vonattal 7 percre lakunk egymástól plusz 30 perc séta! Szerintem ez nem nagy táv..:( Főleg nem nyáron.
2012. aug. 7. 23:18
 3/11 anonim ***** válasza:
Én is igy voltam 18-19 évesen, szerencsére kinőttem belőle. Felnőttem. Rengeteget változik az ember. Amugy meg ne az érdekeljen milyen a chat-en hanem hogy milyen amikor együtt vagytok az a lényeg. Ha sokat nyaggatod akkor könnyen lehet pont ezért fogod elveszíteni. Ne akaszkodj rá mert akkor tuti menekülőre fogja. Amugy olyan nincs hogy nem bírom ki ha elveszítem..... Ennél sokkal rosszabb dolgokat is kibír az ember. Természetese nem kívánom hogy részed legyen benne csak gondold végig ezt. persze szar lenne szenvednél stb, de minden ember élt már át szerelmi csalódást és utólag látja az ember hogy kellett mert rengeteget tanul belőle az ember.... kell is a későbbi személyiséged kialakulásához. Persze ezt csak ugy általánosságban értem.
2012. aug. 7. 23:22
 4/11 anonim ***** válasza:

Ez tényleg nem nagy táv. Ez nem jelent éppen jót....:(

Mit mond mért nem ér rá???? Mint tudjuk az embernek arra van ideje amire akarja, főleg nyáron.....

2012. aug. 7. 23:24
 5/11 anonim ***** válasza:
Ja és amugy amig érzi hoyg te " futsz" utána addig ő tuti nem fog. mivel nincs is oka rá....
2012. aug. 7. 23:24
 6/11 A kérdező kommentje:

Nem tudom, miért nem akar. Sétálni nem szeret, meg egy-két órára sem. Mindig közbe jön valami, vagy nem jó, vagy nem tudom. Ma megmondta, hogy játszani akar, amit tiszteletbe tartottam.

De ha találkozunk akkor viszont minden rendben, sőt! Odafigyel rám, mindenbe azt teszi, hogy nekem jó legyen, stb. Ezért se értem, mi van.

Nem tudom, hogy érjem el, hogy fusson utánam.

2012. aug. 7. 23:29
 7/11 anonim ***** válasza:
nem azt kell elérned hogy fusson utánad hanem hogy több időt töltsön veled. szerintem sajna Te messze nem vagy neki olyan fontos mint ő neked.
2012. aug. 7. 23:33
 8/11 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy van amikor így érzem, de rengeteggel bizonyította az ellenkezőjét. Pl semmi sezxualitás nem történt szinte, mert undorodom az egésztől, és bír rám várni. Bármi van mellettem van. Akkor volt, hogy direkt elfolytotta a vágyait, hogy ne higyjem hogy a testemért szeret. Ha megyek hozzájuk süt nekem. Szóval ezek meg mind annak a jelei, hogy szeret.
2012. aug. 7. 23:40
 9/11 anonim ***** válasza:

Komolyan mondom, az ostoba nôktôl kíméljen meg az élet. Minek fusson utánad? Szerinted egy kapcsolatnak arról kell szolnia, hogy az egyik fut a másik után? Ne tinimagazinokból olvass, hanem figyelj a párodra. Mert eddig csak magadat nézed. Amit rlmondtál, abból levehetö, hogy te magadat nagyon fontosnak tartod.

Tudod ilyenek miatt, ahogy viselkedsz, a férfiak menekülnek. Én is. Inkább vagyok egy bunkó "plázabiccsel", mint egy taktikázós, önimádó rinyagéppel, aki ráadásul még a szextôl is undorodik. Ezért kár kaparnia egy férfinak.

Arra nem gondoltál, hogy már ennyi elég belôled?

2012. aug. 8. 06:56
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen ebben van valami hogy csak azt írod hogy ö miket tesz meg érted, hogy mutatja ki stb. Te mit teszel meg ő érte? Mivel kedveskedsz neki? Azt várod hogy ö jöjjön át csak? Vagy Te is átmész hozzá?
2012. aug. 8. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!