Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít?
Figyelt kérdés
Szakított a nő a férfival, de a férfi azt mondta, hogy vissza fogja szerezni a nőt. De a férfi elmegy rögtön ezután 3 hétre melózni, amiből egy hét buli. Közben napi sms-tájékoztató,hogy oké, élek és szeretlek. A nő viszont lefekszik mással. a férfi kiakad, mert megcsalta a nő. Utána 3 nappal bevallja, hogy ő is lefeküdt valakivel a 3 hét alatt. Megcsalás?2012. aug. 7. 23:03
11/13 anonim válasza:
#8 vagyok, ok bocs. :) Akkor értelmezd úgy, légyszi. :) :)
12/13 A kérdező kommentje:
hehe. :)
Amúgy kíváncsi voltam, hogy mit képes megtenni azért, hogy visszaszerezzen.Nagyon csúnyán megbántott és önbizalmamat a porba tiporta, ezért lett vége. De könyörgött még egy esély miatt. Így mondtam neki, hogy hát próbálkozzon, de ne csak szavakban, erre elment 3 hétre. Oké, meló és....
Én meg lefeküdtem mással, mert úgy voltam vele, miért ne? Vonzódom a férfihoz akivel voltam és mindegy is, nem ez a lényeg. de elmondtam neki, erre nagyon leszidott, hogy mocskos r_banc vagyok mert megcsaltam. Erre pár nap múlva felhív, hogy "am én is lefeküdtem egy csajjal, de nem akartam elmondani"
2012. aug. 7. 23:21
13/13 anonim válasza:
Lehet, hogy bosszúból feküdt le mással. Vagy csak mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!