Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem válnak le anyuciról lelkileg/anyagilag a mai húszévesek?
Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 22:03
11/15 anonim válasza:
Itt vagyok 20 évesen, egyetemre járok (BME-építőmérnök), reménykedem, hogy lesz állásom. A tanulmányaim annyira lefoglalnak - tekintve, hogy nem éppen "büfészakon" vagyok - , hogy nem tudok mellette tanulni. Viszont a koleszt, bérleteket, kaját, egyéb kiadásokat, bizony ki kell fizetnem. Ez nekem az otthoni támogatás nélkül nem menne. Csak az alapképzés még min. 3 év, és csak az után jön a mesterképzés. Szóval utána még munkát kell találnom, kicsit megszednem magam, és utána talán elgondolkozhatok a leválásról, azaz olyan 26-27-28 évesen, jobb esetben, és nem azért, mert nekem így jó és kényelmes, mert egy linkarc vagyok...
12/15 anonim válasza:
"A tanulmányaim annyira lefoglalnak, hogy nem tudok mellette tanulni."
LOL xDDDDD
13/15 anonim válasza:
Lehet, hogy rohadt viccesen hangzik, de nem éppen az, amikor annyi ZH-d van, hogy aludni sincs időd...
14/15 anonim válasza:
Ja, leesett elírtam. Sebaj, legalább röhögtél egyet. A második tanulni az "dolgozni" akart lenni...
15/15 anonim válasza:
egyrészt eléggé reménytelen ebben a csodás világban állást találnia még diplomásnak is. ezért is megy mindenki külföldre
másrészt meg minek kell már állandóan kiemelni ezt a kérdést? többször már remélem nem lesz kiemelve, elég soszor láttam már ezt v vmi hasonlót itt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!