Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott a szerelmem segítene valaki nekem? A többi lent
ez sz@r dolog!
De szerintem ne akard visszaszerezni és ne így görcsösen meg jajjj nekem ő kell ő az igazi csak is ő.
Inkább hagyd!
csak lejáratnád magad.
De te döntesz tőlem meg is próbálhatod..
ez már csak így van
De az igazság az, hogy ha valaki szereti a másikat akkor nem hagyja el illetve nem csalja meg!
Ne légy hülye!
így is hülyeségeket írtál :)
térj észhez! nyár van jó idő néha túl jó...
Szóval mozdulj ki és ismerkedj, strand stb ott is lehet! És ne ide írd ki a kérdéseidet :)
Senki nem csalt meg senki senkit nem tudom miből gondolod:D
mindenki ezt mondja h mozduljak ki!Könnyű ezt mondani:D Ismerkedjek.... nekem alapból nem kell senki sem az ő helyére még nagyon-nagyon sokáig... Felesleges mivel mindenkibe csak őt keresném... és nem nem írtam hülyeséget!
Hakapeszimaki88
De nekem nem így hiányzik, én a visszakarlakpni féle hiányba szenvedek:S Nem értem h miért nem képes senki ezt megérteni.. minden eggyes rohadt éjszaka 2,5 hónapja vele álmodok... Megfogok zakkanni teljesen... teljesen... és ne jöjjön nekem senki azzal a közhelyes szeméttel h MOZDULJ KI mert ettől már a falra mászok... ki szoktam mozdulni de az is egy rakat sz@r.... elhihetitek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!