Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy éve már, hogy elhagyott a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy éve már, hogy elhagyott a szerelmem, azóta üres vagyok. A vonzalmon és a szexualitáson kívül mást nem tudok érezni nő iránt. Van itt sorstárs?

Figyelt kérdés
Se kötődés, se szerelem, se bizalom, se romantika. Kinek sikerült ilyen helyzetből kilépnie?
2011. júl. 28. 14:46
 1/9 anonim válasza:
Én is ebben a cipőben járok.
2011. júl. 28. 14:53
 2/9 A kérdező kommentje:
És sikerült valahogyan enyhítened ezen? Én azt vettem észre, hogy csak a barátok tudnak ezen némileg könnyíteni. :)
2011. júl. 28. 15:01
 3/9 anonim ***** válasza:

Ez azonnal sikerülni, fog, ha egy olyan lányt fogsz megpillantani, akiről az fog leesni elsőre, hogy "úúr isteen lehet, hogy ő lenne az akivel el tudnám képzelni??"

Ami késik nem múlik! Hidd el ez el fog múlni! Én is jártam így de 3 hónap múlva elmúlt!

DE! Elmondom az őszintét: Ez nem más mint egy röhejes férfi hiszti!!

Pasi vagy, mi a faccomat izgulsz ezen??? :)

2011. júl. 28. 15:01
 4/9 A kérdező kommentje:
15:01 Teljesen igazad van. A baj a fejben van. ^^ Ne érts félre, nem vagyok szomorú, nem könnyezek stb. Csak nem érzem valódinak ezt a világot. :)
2011. júl. 28. 15:07
 5/9 anonim ***** válasza:

2. vok

Nem baj!!

Hidd el meg fogsz látni előbb utóbb egy ilyen lányt!!

DE! Addig is, ÉLJ!!!!! Csajozz, bulizz, nem kell ahhoz járni valakivel, hogy szexelhess!!! Éld ki magad addig hajrá!

Aztán lehet, hogy egyszer majd reggel az egyik csaj aki egy egyszeri alkalom után mindig hazamegy , ezek közül az egyiker majd azt mondod, hogy "NE menj".... (nálam ez volt)

2011. júl. 28. 15:13
 6/9 anonim ***** válasza:

Elkurvultál, kiégtél.

Csak arra kérlek, hogy rendes lányokkal ne kezdj,ne verd át őket, azt hagyd meg a normális pasiknak.

2011. júl. 28. 17:04
 7/9 anonim válasza:
Nekem inkább a munka terápia segített és az hogy nyugodtan átgondoltam és lezártam a dolgot.Mert a sebek mindig begyógyulnak.De hány éves vagy egy ilyen szív fájdalomhoz?
2011. júl. 28. 18:03
 8/9 A kérdező kommentje:
17:04 Elkurvultam?! Honnan veszed? Még csak nem is használtam ki senkit. Információ hiányában ne ítélj, ha megkérhetlek.
2011. júl. 29. 09:33
 9/9 anonim ***** válasza:

elhagyott az egyik legjobb barátomért , 1-2 hónap után az a cípő sem tetszett neki... azóta büszkén újságolja az egyéjszakás kalandjait ha velünk bulizik...

Kedves élet , bzd meg a k*rva anyádat! Üdv , emberek

2011. júl. 30. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!