Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagyott a Szerelmem. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott a Szerelmem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tömören, már jártam a csajjal, anno,2 évig. Én szakitottam vele. Most ismét összejöttünk, ujra elkezdődött az,amire nemis gondoltunk volna. Szerelem. Tömören egyszercsak nemtalálkoztunk 2-3 hétig,mert őis beteg énis,és amugy távkapcsi. Aztmondta,nem más miatt,és ez biztos,de elvesztette a fonalat. Már nem érzi,hogy Szerelmes lenne! Tanul,mostfog vizsgázni,ingázik 150 km-t naponta. Szeret,lényegében szakitottunk,persze naponta beszélgetünk. Én pedig szerelmes vagyok olyan szinten,hogy nem érdekel más,nem kell más,őt Szeretem. Mindig rágondolok,és őt akarom. Nagyon Szeretem! Ennyire még senkit sem hiányzoltam,még senkit sem szerettem még ennyire. Küzdök,várok rá,őt akarom! Nemtudom vane értelme,valami aztsugja,hogy igen. Köszönöm a váalszokat előreis.

24f.

2011. ápr. 3. 12:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon szurkolok neked, én is ugyanebben a helyzetben vagyok. Dettó :(

Csak itt én vagyok a lány

Szerintem várj egy kicsit és ne szaladgálj utána. Ő lépett, ő mondta, hogy nem szerelmes. Lehet, hogy a hiányodtól rá fog jönni, hogy igenis szeret és visszafog menni. Gondolkoznia kell.

2011. ápr. 3. 12:58
 2/3 napietus ***** válasza:

"húzd meg-ereszd meg"...ne beszélj vele minden nap. néha ne vedd fel a telefonját, és ne hívd vissza, csak órák múlva. Te persze semmiképpen ne hívogasd, de gondolom ezt mondanom sem kell. hagyj rá időt, hogy Te is hiányozni kezdj neki. nem biztos, hogy bejön, de ha ő is érez valamit irántad, és csak a fáradtság és a feszültség miatt "rázott le", akkor rá fog jönni erre ő is. ha nem, akkor ne fuss olyan szekér után...tudod...

29/N

2011. ápr. 3. 12:59
 3/3 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat. Első válaszadónak,énis aztkivánom,hogy teis boldog légy.!

Másodiknak: nekedis köszönöm,bár én tán elkövetem azt a "hibát",hogy hivom,naponta beszélünk többször is,és mondogatom neki mennyire szeretem! Ám azlenne a helyes,amit teis tanácsolssz

2011. ápr. 6. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!