Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kizáró ok egy férfi részéről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kizáró ok egy férfi részéről hogy összejöjjön egy nővel csak azért mert a nőnek gyereke van?

Figyelt kérdés
közösségi oldalon botlottunk egymásba és nagyon szimpatikus vagyok neki és ahogy beszélgetünk egyre jobban megkedvelt. Szeretne találkozni velem. Magánéletről nem beszéltem, mert ő sem beszélt magáról különösebben erről az oldalról és én sem magamról. Épp válni fogok már csak a bíró szavára várok és van kisgyerek. Ezt még nem tudja, mivel nem terelődött ilyenre a szó és nem is kérdezett semmit a magánéletemről. Ha találkozunk akkor mindenképpen az első alkalommal kellene ezt közölni? De ezt személyesen inkább és nem skype-on? Ha kedvel, elfut azért mert van egy kisfiam?

#randi #elvált gyermekes nő
2012. aug. 6. 19:09
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki... és az egész történetet ezt a válási procedúrát.Mondta neki is van ugyanannyi idős kisfia mint nekem,nála csak bnő volt nem feleség. Azt mondta nekem, tudja, nehéz a helyzetem, és bármiben számíthatok rá. És mikor kérdeztem, elriasztja-e az a dolog viccesen megjegyezte hogy ugyan, majd ha találkoztunk de csak vicc volt, tette hozzá. És azt is mondta, nem semmi amit ki kell bírnom éshogy szerinte erős nő vagyok igazi nő vagyok.
2012. aug. 15. 23:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!