Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kizáró ok egy férfi részéről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kizáró ok egy férfi részéről hogy összejöjjön egy nővel csak azért mert a nőnek gyereke van?

Figyelt kérdés
közösségi oldalon botlottunk egymásba és nagyon szimpatikus vagyok neki és ahogy beszélgetünk egyre jobban megkedvelt. Szeretne találkozni velem. Magánéletről nem beszéltem, mert ő sem beszélt magáról különösebben erről az oldalról és én sem magamról. Épp válni fogok már csak a bíró szavára várok és van kisgyerek. Ezt még nem tudja, mivel nem terelődött ilyenre a szó és nem is kérdezett semmit a magánéletemről. Ha találkozunk akkor mindenképpen az első alkalommal kellene ezt közölni? De ezt személyesen inkább és nem skype-on? Ha kedvel, elfut azért mert van egy kisfiam?

#randi #elvált gyermekes nő
2012. aug. 6. 19:09
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Június. de csak futólag angon futólag és megkeresett közösségi poortálon.
2012. aug. 6. 19:38
 12/31 anonim ***** válasza:
hát én megkérdezném skype-on, akadály-e a gyerek, és akkor nem kell fölöslegesen találkozni. Ha van gyereked, nincs olyan, hogy válás, a volt férjed mindig a képben lesz.
2012. aug. 6. 19:47
 13/31 ASOT ***** válasza:

Könyörgöm beszéld meg vele! Mond el neki hogy nálad mi a helyzet és kérdezd meg h neki van e családja!

Aztán a következő lehetőségek lesznek:

1. nincs családja és továbbra is folytatja majd veled és elfogad gyerekkel és több lesz mint barátság

2. elhúz és lelép

3. belemegy a szeretői dologba a csak szex

4. szex és néha szórakozás vásárlás kirándulás de nem lesztek 1 pár.

2012. aug. 6. 19:47
 14/31 anonim ***** válasza:
igazából nekem az furcsa, ha egy 34 éves nőnek meg egg 38 éves pasinak még NINCS gyereke. Az inkább magyarázatra szorul, nem?
2012. aug. 6. 19:49
 15/31 A kérdező kommentje:
Lehet, barátságot akar extrákkal csak egyelőre... hisz állandóan nekem bókol ill. a testiségről is sokat beszélünk. így talán még kevésbé gáz a hátterem...
2012. aug. 6. 20:13
 16/31 A kérdező kommentje:
Bár viszont lelkileg is mellettem áll, mikor rossz dolog történt velem, egyből jönni akart hozzám.és mondta segít, bármikor csak szóljak.
2012. aug. 6. 20:15
 17/31 anonim ***** válasza:

Könyörgöm, ne használjuk már ezt a "barátság extrákkal" kifejezést arra, ha kúratjuk magunkat valakivel. Attól nem lesz egy szexkapcsolat barátság, hogy nincs kimondva, hogy egy pár vagytok. Nem igaz, hogy nem tudod ennyi idősen, hogy mi a barátság...

Ha mégsem, akkor segítek: a barátokat nem a múlt hónapban ismerted meg futólag.

2012. aug. 6. 21:14
 18/31 A kérdező kommentje:
én a filmből vettem ezt a barátság extrákkal kifejezést... először csak összejártak, jókat dumáltak azt néha volt egyéb (extra gondolok a szexre) és aztán végül összejöttek.
2012. aug. 6. 21:24
 19/31 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy a filmből vetted, nem vagyok teljesen ostoba. De a filmben összebarátkoztak (ahogy te fogalmaztól, találkozgattak), és utána kezdtek el dugni. Te meg még azt sem tudod a pasiról van-e gyereke. Ez nem barátság.
2012. aug. 6. 21:49
 20/31 A kérdező kommentje:
Jól van na nem kell egyből letámadni! Honnan az égből tudjam, láttad-e a filmet? Engem meg nem zavar, ha van a pasinak gyereke,de ha esetleg nős és így akar kapcsolatot, az már igen. abba nem megyek bele.
2012. aug. 6. 21:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!