Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizáró ok egy férfi részéről hogy összejöjjön egy
nővel csak azért mert a nőnek gyereke van?
Mondd el neki, csak meg ne lepődj, hogy neki meg kettő is van!
2012. aug. 7. 00:59
22/31 A kérdező kommentje:
mondom, engem nem érdekel ha neki van 2 is.Ráadásul így valóban nem zavarja, ha nekem is van. foleg h nekem laza kapcsolat boven jo es elegendo perpill mert az a fontos, h. a kisgyereket megszerezzem. mert az, h a balcsin volt 1 hetet nyugisan 7végi házban, ebbol talán nem kizárt, h.gyerekekkel vagy gyerekkel volt, nem? kivel lehet 1 hetet nyugisan tolteni 7végi házban? nem haverokkal valószínű. Mit gondoltok?
23/31 A kérdező kommentje:
Ha huszonéves lennék, nagyon erősen elgondolkodnék hogy bevállaljak egy pasit, akinek van gyereke mástól.De mostani helyzetben már nem vagyunk olyan fiatalok, ezen nem lepődök meg, ha egy 30-as ffinak van már háttere, múltja és ebből adódóan gyereke. De ha nős és csak a vaádszösztön hajtja, az kizáró ok nálam még ha csak laza kapcsolatot is akarok mostanában.
A gyerek nekem nem volna kizáró szempont, azon elgondolkodnék miféle nő az, akivel úgy lehet társalogni, hogy nem derül ki, hogy van gyereke.
Valahogy, ha ismerkedek (bármi célból), nekem az első fél órában szóba jön valamelyik, valamiért.
2012. aug. 8. 07:35
Tudnám miért olyan nagy szám ha egy pl 35 éves férfinak nincs gyereke? Soha nem is gondolkodtam rajta hogy legyen, ilyen egyszerű. Amúgy ilyen volumenü dolog minnél később derül ki, annál nagyobbat üt, szerintem.
35 ffi
2012. aug. 8. 08:02
Szerintem nem kizáró ok, de lehet h szerinte meg igen. Ha a helyzetedben lennék én rögtön azzal kezdtem volna h van egy kisgyermekem, és ha megkedvel, szeret, akkor a gyerekemet is elfogadja, hiszen ő is hozzám tartozik, és ha esetleg nem kedvelik meg egymást akkor mehet a pasi.
Bár nem vagyok ilyen helyzetben, de volt olyan pasim akinek vannak gyerekei. Nem egyszerű eset, most azt mondom soha többet!!! Én sajnos nem tudom elfogadni más gyerekeit, sok problémát okoz egy kapcsolatban.
32N
2012. aug. 8. 12:52
27/31 A kérdező kommentje:
Most mondtam neki, csak röviden beszélgettünk nem volt alkalmas komoly témákra a dolog (nagy munka közben) hogy legközelebb (azaz holnap vagy holnapután) privát dolgokról szeretnék beszélni vele, mivel ennyire nehezen tudjuk összehozni a találkát és személyesen akartam beszélni róla. De mivel ezt nehezen egyeztetjük, ezért én legközelebb szeretnék tudni róla néhány privi dolgot és én is elmondom amit kell.
28/31 A kérdező kommentje:
jah és skype-os chettelés volt természetesen. Mondtam,személyes jellegű, de mivel nehezen tudjuk összeegyeztetnia találkát, úgy gondolom, bezséltünk már annyit, hogy magán jellegű dolgainkat is megosszuk egymással és én nem akarom a személyes találkozásig halogatni, annak ellenére, hogy személyes téma.
szerintem mond el neki.....ez nem egy olyan dolog hogy hiányzik egy fogad!!!!Nekem is volt egy fiam mikor a párommal ismerkedtünk én az elején szóltam neki hogy van és hogy válok.Mondjuk mi akkor huszon évesek voltunk.Azóta is együtt vagyunk van egy közös babánk is!!szerintem ez így fer hogy megbeszélitek!! 26/N
2012. aug. 15. 13:41
Csaj vagyok.
Én azzal kezdem, feleség, barátnő, gyerek van-e? És akkor vissza kérdezett volna ő is.
2012. aug. 15. 15:07
Kapcsolódó kérdések: