Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarnak a párod lánybarátai?

Figyelt kérdés

Páromnak igen sok lánybarátja van. Egy részüket én is ismerem, általában aranyos, normális lányok. Párom megbízható és rendes férfinak számít, bár ugye az ördög sosem alszik... 3 éves kapcsolatról van szó, én nagyon szeretem őt. Sok időt is töltünk együtt, ugy tűnik szabadidejében mindig én vagyok az első. Bár néha kétségbe esek, hogy lehet versenyeznem kell velük, vagy ne adj isten el csábítja valamelyik.

Ti ezt hogyan kezelitek? Megosztjátok vele az aggodalmaitokat?

2012. aug. 6. 14:16
 1/8 A kérdező kommentje:

25 vagyok, párom 31 éves.

Bocsi az elgépelések miatt, telefonról írok most.

2012. aug. 6. 14:24
 2/8 anonim ***** válasza:

Az én páromnak is vannak lánybarátai, de nem csinálok ebből problémát, megbízom benne teljes mértékben. Nekem is sok fiúbarátom van, és ezt ő is elfogadja. Szerintem fontos, hogy a párom mindig tudja, ha a fiúbarátaimmal találkozom, tudjon róla, hol vagyok, mit csinálok, így nincs oka féltékenykedni. Onnantól van, ha titkolózás van a kapcsolatban.

Az ellenkező nemű barátokkal egyébként szerintem az a helyzet, hogy a kapcsolat általában újabb keletű, mint a barátság, ezért nincs különösen ok aggodalomra: hiszen ha akartak volna egymástól valamit, már rég összejöttek volna. Legalábbis én ezzel mindig így voltam.

24/N

2012. aug. 6. 14:27
 3/8 anonim ***** válasza:
nekem is vannak fiú barátaim, neki is vannak lány barátai. sose zavart. ők a barátai, én meg a barátnője.:)
2012. aug. 6. 14:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem zavarnak. Az aggodalmaimat megosztom vele természetesen, de ezzel a témával kapcsolatban nincsenek.
2012. aug. 6. 15:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, ha lányokkal barátkozik, mert szerintem mindenkinek szüksége van egyaránt fiú és lány barátokra, nekemis sok fiú barátom van. Viszont neki a lányok inkább csak haverok, fészen beszélgetnek néha és ennyi, nincs okom féltékenykedésre.
2012. aug. 6. 18:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Engem zavarnak... Igaz csak pár lány haverja van és mindegyik párkapcsolatban él, szereti a barátját, de nem díjaznám ha kettesben menne el velük valahova. De ha nagyobb társasággal megy le inni vagy buliba azzal nincs semmi bajom, meg általában engem is visz.
2012. aug. 7. 03:55
 7/8 A kérdező kommentje:
Nos igen, nálam is ez a gond: kettesben. Meg ő annyira segítőkész, mindig rohan segíteni nekik. Általában nincs barátjuk ezeknek a lányoknak, mert nyilván ha lenne, akkor a barátaikat le se szarják és nem más nő pasijával járkálnának. Mert az enyém mindig ugrik. Tudom, tisztelet a kivételeknek meg a jelenlévőknek, de én eddig mindig így jártam.
2012. aug. 7. 07:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Uhh hát ez elég necces... Bár ha elmondja a barátod hogy felugrik segíteni valamelyik lánynak akkor szerintem nem gáz, csak segítőkész. A volt barátomhoz egy csaj felakart menni megnézni a lakását mert albérletben lakott és költözni készült, a munkatársa meg mindjárt mondta hogy megnézné a lakást.... Közölte vele hogy megnézheti mikor én (a barátnője) is ottvagyok. Hát...mégsem érdekelte a lakás... Szóval azt mondom hogyha a barátod szeret téged akkor el fogja küldeni ezeket a lányokat ha véletlenül be is próbálkoznának.
2012. aug. 7. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!