Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy mindenkire "féltékeny" vagyok?
Figyelt kérdés
Azért van idézőjelbe, mert lehet hogy nem féltékenység. Csak olyan fura érzés.
Amikor meglátok egy szép párt az utcán, mindig arra gondolok, hogy kik ezek, honnan jöttek, de megismerném a csajt én is.
Amikor elhaladnak mellettem, 1-2óráig arra gondolok hogy miért pont azt a gyereket választotta.
De nem is tudom leírni pontosan mire gondolok.
Meg alapjáraton nekem kb. minden harmadik lány tetszik az utcán. :)
2012. aug. 6. 11:02
11/11 anonim válasza:
Szia! Én lány vagyok, és a falra tudnék mászni amikor beszélgetek egy fiúval és össze vissza dicsérget. Oké először nagyon kedves és aranyos de amikor folyton csak "Istenít" az már nagyon zavarba ejtő és idegesítő. Persze ezzel nem azt mondom hogy ne dicsérd meg a szép lányokat, de azért módjával. :) 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!