Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért lehet az, hogy mindenkir...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, hogy mindenkire "féltékeny" vagyok?

Figyelt kérdés

Azért van idézőjelbe, mert lehet hogy nem féltékenység. Csak olyan fura érzés.

Amikor meglátok egy szép párt az utcán, mindig arra gondolok, hogy kik ezek, honnan jöttek, de megismerném a csajt én is.

Amikor elhaladnak mellettem, 1-2óráig arra gondolok hogy miért pont azt a gyereket választotta.

De nem is tudom leírni pontosan mire gondolok.

Meg alapjáraton nekem kb. minden harmadik lány tetszik az utcán. :)

2012. aug. 6. 11:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nincs egészséges önbizalmad..
2012. aug. 6. 11:04
 2/11 anonim ***** válasza:
Lehet az egyedüllét beszél belőled. Keress egy lányt!
2012. aug. 6. 11:04
 3/11 Mókusgyilkos ***** válasza:

ez nem féltékenység ez irigység :) meg 1 kis nő hiány keveréke. persze h kb minden 3. lány tetszik ha pl Debreceni vagy errefelé sok a patent csajszi :)

nyári séta hangulat zene: http://www.youtube.com/watch?v=7rzbqjgjGxk :D

2012. aug. 6. 11:05
 4/11 A kérdező kommentje:

Ja és még annyi hogyha neten is látok valami szép csajt, arra gondolok hogy mit csinál, hol lehet, kivel dughat. Meg ilyesmi.

Alapjáraton ezekről a lányokról semmi mást nem gondolok 1-2 óráig az eszemben vannak, majd utána mintha kitörölték volna a memóriámból.

Nekem olyan időszakaim vannak hogy néha megtetszik egy lány úgy igazán, és mindent megteszek hogy jól érezze magát társaságomban. Jól is szokták ha és ott vagyok, de egyikkel sem sikerült még tovább haladni.

2012. aug. 6. 11:06
 5/11 anonim ***** válasza:
60%
szerintem az lenne a legjobb, ha fognád magad és elkezdenél ismerkedni :))
2012. aug. 6. 11:07
 6/11 anonim ***** válasza:
én is debreceni vagyok és tényleg van sok szép, csinos lány :)
2012. aug. 6. 11:08
 7/11 A kérdező kommentje:

#5 igen, de szerintem én ezt teszem.

Szoktam beszélgetni emberekkel, mindenki aranyos kedvesnek tartok, jólelkűnek, +elég sokan megnéznek az utcán, ami egyfajta jel, és néha teszek is érte. De párkapcsolatom még nem volt.

2012. aug. 6. 11:11
 8/11 anonim ***** válasza:
45%
tudok egy jó pszichológust, érdekel?
2012. aug. 6. 11:11
 9/11 A kérdező kommentje:

köszi, én is gondolkoztam már hogy az kéne.

Egyik haverom szerint rosszul indítok a csajoknál.

Túlságosan hamar dicsérem, ettől vajon megijedhetnek?

2012. aug. 6. 11:15
 10/11 anonim ***** válasza:
Inkább légy velük kicsit közömbös és laza...,semmint mindig kedves és dicsérő szavakat zengő.Hidd el jobban fognak utánad koslatni.
2012. aug. 6. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!