Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldottátok meg a nagy WC-zést a kapcsolatban? :D
Hiába vagyunk együtt már 1 éve, mindig ilyen 2-3 napokat vagyun max együtt egy héten, egy lakásban, és amikor ott vagyok sose tudom elvégezni a nagy dolgom a WC, nem is indul be a folyamat, mintha nem is kéne, pedig alapjáraton mindennap szoktam.
Hogy lehet ezt elkezdeni, hogy teljesen természetesnek érezzem ?
( poénos válaszok jöhetnek, tudom a téma vonzza, de parasztok kíméljenek azért =) )
25 F
Na én a csajosnál reggel egy jó kávé után úgy rohanok a Wc-re mint annak a rendje, egy normális csaj mint az enyém ezt normálisnak veszi (mivel ő is meg mindenki a világon megy szarni ha kell), nálam ezt már poénosra veszi mert én kétszer is megyek délelőtt ha úgy van. EZ NORMÁLIS FELFOGÁS!
A fingás meg, eleinte nem mertem előtte, hála a jó istennek akkor még cigiztem és volt rá indok hogy kimenjek.
Egyszer fájt a hasam és azt mondta hogy biztos azért mert nem merek pukizni, IGAZA VOLT!
Na azóta se küldöm előtte, de ha tudom hogy nem büdös akkor halkan eregetek, és semmi gond nincs ebből.
EZEK TERMÉSZETES DOLGOK AZ ÉLETHEZ TARTOZNAK!!!
Ha meg a párod elítél ezekért akkor gyorsan válts csajt!
"de ha tudom hogy nem büdös akkor halkan eregetek"
sztem nálad az nem természetes, h előre tudod a fingod szagát:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!