Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, ha ez rosszul esett?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha ez rosszul esett?

Figyelt kérdés

Azért akar velem maradni örökre, mert tudja, hogy soha senki nem fogja úgy szeretni, mint én.

Igazából ez egy pozitív dolog, nekem mégis rosszul esett, mert szívesebben hallottam volna azt, hogy azért akar örökre velem maradni, mert soha senkit nem fog így szeretni, mint engem.

Normális, amit mondott, meg amit érzek?

Ti mit éreznétek ennek hallatán?

Én vagyok a lány.

2012. aug. 6. 09:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ezt fellehet fogni egy rosszul megfogalmazott dicséretnek. Hány éves?
2012. aug. 6. 09:14
 2/12 anonim ***** válasza:

Nekem is rosszul esne, ha ezt mondaná a párom, és úgy érezném, hogy "jobb híján" van velem.

Én szintén lány.

2012. aug. 6. 09:14
 3/12 A kérdező kommentje:
22 éves , én pedig 21
2012. aug. 6. 09:15
 4/12 anonim ***** válasza:
26%

szerintem csak rossz szóválasztásról van szó; a többi annak függvénye, hogy veled hogyan viselkedik.

gondolod, hogy ennyiből meg tudjuk fejteni a srác lelkét?

2012. aug. 6. 09:15
 5/12 A kérdező kommentje:
nem akarom, hogy megfejtsétek a lelkét, csupán annyi volt a kérdés, hogy ti mit éreznétek ha a párotok ezt mondaná.
2012. aug. 6. 09:17
 6/12 BlackSword ***** válasza:
Ez ugyanúgy lehet dicséret is... És értékeli/meghatja hogy mennyire tudsz szeretni... És hiányozna neki ez, mert adott esetben mástól nem kapna ennyit...
2012. aug. 6. 09:21
 7/12 Mókusgyilkos ***** válasza:

annyit h nem tud fogalmazni.

más megközelítés: te mit éreznél ha a pasi azon agyalna h vajon ha ennek a kapcsolatnak véget vet akkor tud-e olyan csajt találni akit jobban szeretne mint téged?

gondolom nem tetszene mert az jönne le h le se szr.

na most ha nem szrul fogalmazott hanem így gondolta akkor valószínűleg az ellenkezőjén gondolkodott el tehát h mégis mi a tököm lenne ha szakítanátok vmiért.

ebben a kontextusban már az jön le h szeret és nem akarja elbszni.

válaszd a szimpatikusabbat v egész egyszerűen beszélj a pasival.

2012. aug. 6. 09:25
 8/12 okoska31 ***** válasza:
nekem szarul esne. azért maradjon - ahogy fogalmaztál -, mert engem szeret, és ne azért, mert én őt szeretem.
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem kell mindenbe a rosszat látni. Lehet, hogy egy freudi elszólás hagyta el a száját, de ez közel sem biztos. Egy mondat alapján nem lehet megállapítani egy kapcsolat erősségét. Tartom az első hozzászólásomhoz magamat, lehet csak dicsérni akart, de így sikerült.

Én ilyen esetben reflexből visszakérdezek, nekem is van párom, aki időnként ennél vadabbakat mond, de már megtanultam, hogy rosszul fejezi ki magát időnként. :) (imádom ha hebeg, mert felfogja mit mondott :) )

10/12 anonim ***** válasza:

ma így érzi.Te szerettél volna mást hallani!

1.normális amit érzel! :)

2.hangulattól függ. ha minden rendben van - akkor elpoénkodom. ha feszültebb vagyok akkor indul az agyalás! :)

de ne felejtsd el, a tettek hangosabbak a szavaknál.

2012. aug. 6. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!