Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nekem rosszul esett, másnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem rosszul esett, másnak is a helyemben?

Figyelt kérdés

Ma a barátommal összekaptunk, mostanában mindig mert megváltozott mindegy nem ez a lényeg, és felhánytorgatta hogy neki vannak barátai, nekem pedig nincsen!

Bár tudom az igazat, hogy a kevés barátom nekem legalább valós, 2 barátnőm van és több haverom (fiúk-lányok vegyesen)

Neki meg szinte barátai sincsen, csak haverok akikkel lehet néha dumálni, vagy esetleg munkatárs de ennyi, és akkor nekem ez nagyon rosszul esett és jogtalan volt z a megbántás!

2012. máj. 14. 20:31
 1/2 anonim ***** válasza:

"De vannak."

Kb ennyi. Nem igazán mennék bele ilyen gyerekes vitába, hogy kinek mennyi barátja van a másik szerint...

2012. máj. 14. 20:36
 2/2 anonim válasza:
inkább legyen egy-két igaz barátnőd mint száz kétszínű...
2012. máj. 14. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!