Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak csajoknak! Rosszul esik ha ezt mondja! Másnak rosszul esne?
A barátom nagyon h*lye ha beszélünk mondjuk szexről ő nem azt mondja hogy nu*id, vagy pu*cid hanem hogy p*nád nekem pedig ez kicsit rosszul esik.
Olyan mintha K-nak nézne
A barátod vagy egy paraszt vagy te vagy az első _barátnője_. Ha az utóbbi áll fent, mondd ezt meg neki, a haverjai előtt biztos ez a menőbb, de egy ilyen apróságon biztosan tud változtatni miattad.
Egyébként nekem általában nem esne jól, bár helyzetfüggő.
Régen mindig ezt a szót használták, régi kissé vicces perverz versekben is (amiket még gyerekek is mondtak egymásnak játék közben, de úgy hogy édesanya meg ne tudja) a p*na szó volt használatos. Mostmár csúnya szónak számít, és megalázva érzi magát egy nő, ha a nemiszervére használják.
Engem is zavart mikor a párom ezt mondta, de amit rászóltam, hogy nekem p*ncim van, onnantól kezdve mindig is ezt mondja már! Te is megkérted és ennek ellenére is p*nának mondja?
Fura, de nem váló ok!!!
Hát én tuti megbántódnék. Besértődnék. Joggal. Mondd csak meg neki! A női önérzetedre vigyáznia kell...
19/l
Ezt én egyszerűen lezártam, eleinte, az én párom is ezt csinálta, elkezdtem kicsinyítőzni ami nem igazán jött be neki pl. ha Ádám akkor a büszkeségét hívd ->kisádámka nem feltétlenül fog neki tetszeni. Aztán közös megegyezés alapján, ha ilyen dolog jön szóba, akkor neki vagy azt mondom, hogy hancúrléc vagy büszkeséged, nálam pedig a mennyország kapuja. S épp ha szex közben is kedvem támad dicsérni akkor sokkal szebb, hogy imádom a hancúrléced vagy a büszkeséged, mint h imádom a farkad/f*szod (jaaa meg amúgy téged is...).
Nálunk ez közös megegyezés alapján működik.
Ülj le, mondd meg neki, hogy gyűjtsetek ilyen jellegű szavakat egymásra és közösen beszéljétek meg, hogy pl. abból amit te a pasidról írtál neki mi tetszik és te úgy fogod hívni, és ordítva is legyen így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!