Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglettem hivva a paromhoz ebedre, de aztan megsem, erdemes megjegyezzem neki hogy ez a huzas rosszul esett?
Figyelt kérdés
Tegnap a parom anyukaja a paromon keresztul meghivott egy csladi ebedre mert a parom occsenek szulinapja van es hogy jonnek a nagyszulok is(szoval egy szolid ebedre. Megijjesztett hogy ott lesz mindenki igyhat mondtam neki hogy meg meglatjuk,de erre vartam volna hogy megkerdezze ujra es nem tette.Aztan ma felhivott h bocsi h nem irtam ilyen sokaig sms-t,de nem reg volt a koccintas,ebed stb.Eleg rosszul esett hogy ilyen hamar letett arrol hogy megyek-e vagy sem.Jegyezzem meg neki vagy hagyjam meg es ha meg lesz hasonlo eset akkor jegyezzem meg?2012. máj. 6. 13:13
1/4 balazs20110110 válasza:
neked kellett volna megerositened....te hibaztal nem pedig o...o azt varta,hogy visszajelzel,hogy dontottel...
2/4 anonim válasza:
Én nem tudom.Szerintem mindketten hibások vagytok.Most vagy olyan kevés ideje jártok, hogy mindegy hogy nem voltál ott és ezért nem szólt,mert biztos lesz még alkalom, vagy pedig azért nem szólt, mert te nem jeleztél vissza, hogy megerősítsd.
Bár nálam egy párkapcsolat ha komoly már az elejétől fogva(mindegy,hogy kis ideje vagyunk együtt),azért nem abból áll, hogy a nap közepén ír egy sms-t...Nálam alap, hogy egy nap több telefonhívás,de legalább több sms legyen,ha hívás nincs is...
3/4 anonim válasza:
Szerintem nem kellett volna újra megkérdeznie. egy ebédre egyszer kell meghívni valakit, az volt inkább a bunkóság, hogy nem válaszoltál. valószínűleg ő meg nem akarta erőltetni, látta rajtad, hogy még korainak tartod, avgy megijedtél tőle és nem szeretnéd.
4/4 anonim válasza:
Szerintem is neked kellett volna jelezned, hogy döntöttél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!